; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

It’s a Wonderful Lifetime Season Celebration

Din nou în „Anatomia lui Grey”! Sarah Drew a anunțat când revine în rolul lui Dr. April Kepner și a publicat prima fotografie

19 April 2021

Fanii serialului „Greys Anatomy'/„Anatomia lui Grey' și ai cuplului „Japril' (Jackson și April) au motive să fie încântați. TVline.com scrie că a fost anunțată data când va fi difuzat episodul în care Sarah Drew își face din nou apariția!

Dacă până acum se știa doar simpla informație cum că Sarah Drew se întoarce în „Anatomia lui Grey', acum au apărut date suplimentare. Astfel, potrivit sursei citate, data certă la care actrița va apărea în serial este 6 mai. Atunci va fi difuzat episodul 14 din sezonul cu numărul 17 al îndrăgitei serii cu medici, intitulat „Look Up Child', potrivit imdb.com.

Drew a împărtățit cu fanii săi de pe Twitter o imagine din serial. 

Sarah Drew a ieșit acum trei ani din distribuția „Anatomia lui Grey / „Greys Anatomy’, serial în care a jucat timp de un deceniu.

Potrivit glamour.com, Drew o va readuce pe Dr. April Kepner în „Anatomia lui Grey’, dar nu definitiv, fiind vorba doar de câteva apariții episodice ale personajului său în cadrul sezonului care se difuzează acum la americani. 

Actrița de 40 de ani se alătură astfel colegilor săi Patrick Dempsey și T.R. Knight, care au apărut la rândul lor în episoade recente ale serialului. De asemenea, sezonul 17 din „Anatomia lui Grey' mai aduce o nouă surpriză fanilor: un alt personaj revine în peisaj.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare