Homepage  / Vedete româneşti

Din nou, e „Vremea” ei! Magda Pălimariu revine la Pro TV. „Singura provocare este că voi sta departe de Aksel”. EXCLUSIV

Din nou, e „Vremea” ei! Magda Pălimariu revine la Pro TV. „Singura provocare este că voi sta departe de Aksel”. EXCLUSIV
18

de Cătălina Matei,

După doi ani în care a stat departe de micul ecran și a experimentat din plin postura de mămică a lui Aksel, un băiețel simpatic foc, Magda Pălimariu revine la rubrica „Vremea” de la Pro TV la începutul lunii septembrie.

În urmă cu aproape doi ani, chiar pe 20 august, Magda Pălimariu a primit cel mai de preț cadou din viața sa, pe fiul său, Aksel. Sunt doi Lei veritabili, pe care nu ai cum să nu-i remarci din primele secunde.

După ce se vor sărbători și vor avea parte și de câteva zile de vacanță, Magda Pălimariu va reveni pe micul ecran, din septembrie, la Pro TV unde va prezenta, din nou, rubrica „Vremea”. Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează de la Magda Pălimariu!

Din nou, la PRO TV, cu normă-ntreagă… Când revii mai precis pe micul ecran?

Să știi că am primit foarte multe mesaje, chiar am văzut și articole legate de faptul că am plecat și nu mă mai întorc la „Vremea” (râde). Chiar m-am amuzat pentru că eu am rămas mereu cu „normă întreagă”, doar că, în acești doi ani, m-am dedicat celui mai important rol din viața mea: cel de mamă. Și m-am bucurat din plin de minunea de copil pe care mi-a dat-o Dumnezeu.

Voi reveni la „Vremea” chiar de la începutul lunii septembrie.

Emoții? Dor? Care crezi că vor fi provocările după doi ani de absență?

Da și… da! Mi-a fost dor de colegii mei, de cei de acasă și chiar și de emoțiile pe care, indiferent de anii de experiență, le ai în momentul în care ești LIVE. Singura provocare este că voi sta departe de Aksel, ținând cont că în cei doi ani a stat mereu cu mine. Cât despre job, abia aștept să mă reîntorc… cu entuziasm, emoții și cu tot ce vine la pachet.

Cum te descurci din postura de mămică? Ai deja ceva „vechime”…

Eu fac tot ce pot să fiu mama potrivită pentru el. Există provocări în fiecare zi, mai ales că el crește foarte repede, descoperă lumea, iar nevoile lui sunt constante și mereu diferite. Nu zic că este ușor pentru că se adună oboseala, vrei mereu să faci ceea ce e mai bine și să iei cele mai bune decizii, dar este, categoric, o binecuvântare și tot ce mi se putea întâmpla mai frumos în viață.

Și cum reacționează Aksel când te vede la televizor?

Nu prea a avut ocazia să mă vadă, am fost doar de câteva ori la colegii de la Măruță și Vorbește lumea, dar mă recunoaște și este fericit. Să vedem cum va reacționa când se va trezi dimineața și nu mă va vedea lângă el, ci la televizor – cred că pentru asta am eu emoții mari.

Magda-Palimariu-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Tot ce mi se putea întâmpla mai frumos în viață”

Te-ai gândit deja la o creșă / grădiniță pentru el cât timp tu vei fi în timpul programului?

Momentan, creșa nu este neapărat o soluție pentru că atunci când o să fiu dimineața la jurnal, voi pleca de acasă mult prea devreme. Cel mai sigur voi apela la o bonă care să fie disponibilă și să se poată mula pe programul pe care eu o să-l am – program care diferă de la o săptămâna la alta.

Și ce planuri v-ați făcut de ziua voastră? Amândoi sunteți născuți pe 20 august…

Avem câteva idei, dar suntem departe de a avea un plan clar. Îmi doresc tare mult să petrecem câteva zile la mare pentru că lui Aksel îi place să petreacă timp în apă și cred că asta vom face, dar nu știu cât/unde/cum).

Magda-Palimariu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 18

Cât de mult te regăsești în băiețelul tău? Chiar dacă este încă mic… Și ce ți-ar plăcea să preia de la tatăl său?

Este mic, într-adevăr, dar își construiește propria personalitate – lucru care mă bucură teribil. Nu pot să zic că seamănă cu cineva anume – este independent, sociabil și nu obosește niciodată. Ar face ceva încontinuu, îi place să exploreze și deja este foarte ambițios.

Între timp, ai absolvit și un Master în Studii de securitate globală. Felicitări! Cum ai ajuns la acest domeniu? Și, pe viitor, vei profesa?

Da, așa este. Este ceva ce mi-am dorit să fac pentru mine și am considerat că este momentul oportun – asta până să aflu pe pielea mea că rolul de mamă este un „job full time”. (râde) Dar am încheiat cu succes și nu l-am făcut neapărat pentru a profesa, ci pentru că este un proiect la care visam de mult, l-am făcut din pasiune, dar și pentru oportunitate de a-mi completa și îmbunătăți cunoștințele.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton