; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobo, Costi, Cosmin, Codin, BRomania

Din Miami, la „Pe Bune”. Codin Maticiuc și Matei Dima se întrec în răspunsuri nebune

11 March 2020

Pentru că nu e bine să lăsăm nici măcar o zi fără să râdem copios, miercuri seara, de la 22:30, distracția este asigurată de Mihai Bobonete, Cosmin Natanticu, Costi Diță și invitații lor, într-o nouă ediție Pe Bune?!.

 

Codin Maticiuc, detectivul pe care îi vom vedea la PRO TV în show-ul Masked Singer România, încercând să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, și Matei Dima, BRomania, așa cum îl știe toată lumea, vor fi față în față în cel mai nebun quiz show. Cei doi vor fi adversari și vor încerca să găsească cât mai multe răspunsuri Pe Bune?!.

 

Cosmin și BRomania vor afla care este trăsătura fizică după care poți identifica persoanele narcisiste, în timp ce Costi și Codin vor începe jocul cu… „LUX': „Aș merge, așa cum am trăit toată viața, pe LUX', va spune Codin. Printre celelalte categorii de pe panou se vor afla și: Moștenire, Când răsare soarele, Prădător.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Săptămâna viitoare, Mihai Bobonete, alături de căpitanii emisiunii, pregătesc o nouă ediție plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare