; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Acil Aşk Aranıyor

Din martie, postul AXN White va difuza un nou serial turcesc. În distribuție, un actor din „Mama”

19 February 2018

AXN White aduce în grila sa un nou serial turcesc după „Răzbunarea' („Intikam'), cu Beren Saat în rolul principal. Din 9 martie, de luni până vineri, de la ora 22.40, va putea fi văzută producţia „Emergency Love' (în original „Acil Aşk Aranıyor'), o comedie romantică cu 24 episoade.

Serialul a fost difuzat în Turcia de Show TV în 2015, iar din distribuţie fac parte Serhat Teoman (pe care l-aţi văzut în „Îngeri şi nobili', „Inimă de frate' şi „Mama'), Duygu Yetiş, Derya Alabora şi Açelya Özcan („Sezonul cireşelor').

În prim-planul poveştii se află Sinan (Serhat Teoman), un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită. Într-o dimineață, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, ea lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui. Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că tânăra este noua lui asistentă, Nisan (Duygu Yetiş). Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă.

Povestea personajelor se complică și mai mult când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare