; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Temptation Island – Insula iubirii (1) 2017

Începe „Temptation Island – Insula iubirii”. Radu Vâlcan:„Va fi un sezon altfel decât până acum”

24 April 2017

În cel de-al treilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii', difuzat de Antena 1 începând de luna viitoare, cinci cupluri din cele 2176 înscrise la casting își vor testa relația, anunță Antena 1.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii prezentate de Radu Vâlcan va debuta la Antena 1 luni, 8 mai. Noul sezon va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații diferite față de cele din sezoanele anterioare. 

Pentru acest sezon s-au înscris concurenți nu numai din România, ci și din Anglia, Franța, Italia, Spania, Statele Unite sau Malaezia, cupluri mixte în care un partener este român și care, urmărind emisiunea, și-au dorit să se redescopere în Thailanda.  

 Vezi galeria foto >

Descoperirile pe care le vor face concurenții despre ei înșiși sau partenerii lor îi vor lua prin surprindere și-i vor pune în fața unor situații greu de gestionat. Acest sezon se anunță unul diferit de cele de până acum, după cum spune și Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii.

„Filmările au fost la fel de grele și lungi ca și cele din sezoanele trecute. Însă veți vedea foarte multe povești, cu multe întorsături de situație și întâmplări neașteptate. Va fi un sezon altfel decât până acum, după părerea mea și mai intens decât primele două”, precizează Radu.

Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții și ispitele au fost filmați 24 de ore din 24 cu mai multe tipuri de camere de luat de vederi, printre care 10 camere mobile, 2 aparate foto, 1 dronă, 10 camere de supraveghere.

Citește și:

„Temptation Island – Insula iubirii' a fost filmat cu 35 de camere, 24 de ore din 24

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare