; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zorro 7

Din ianuarie 2016, Minimax va emite 24 din 24

07 December 2015

Postul pentru copii Minimax va oferi 24 de ore de transmisie din 1 ianuarie 2016, cu noi seriale şi o diversitate de programe în grila sa. Postul a avut ca program de difuzare intervalul orar 7.00 – 21.00 de când a fost lansat în România în anul 2001.

[Not a valid template]

Pentru ca finalul anului 2015 să fie reuşit, programul pentru copiii ce sărbătoresc alături de părinţi trecerea în Noul An, Minimax va oferi filme speciale, de lung metraj în Ajunul Noului An începând cu ora 21.00, oră de la care se va aplica serviciul de transmisie de 24 de ore.

Minimax, ce are ca ţintă copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, continuă să ofere conţinut prietenos pentru întreaga familie. Începând din ianuarie 2016, noi experienţe vor fi introduse pentru a asigura o şi mai mare varietate emisiunilor de la Minimax.

În zilele săptămânii de la ora 7.00 până la ora 21.00, programele Minimax vor conţine sezoane noi din serialele mult apreciate, destinate special preşcolarilor: „Thomas şi prietenii săi', „Ella Elefantul', „Aventurile lui Chuck şi prietenii', „Franklin şi prietenii'.

În fiecare zi de la ora 20.50, va fi difuzată o poveste de seară, începând cu „Familia Câinilor Spaţiali' şi „Purceluşa Peppa', ce vor distra atât copiii cât şi părinţii. Apoi, programul devine interesant pentru audienţa de vârstă un pic mai mare. Pentru ei, în fiecare zi, începând cu ora 21.00, vor fi filme animate de lungmetraj, printre care „Degeţica' sau „Arthur – doar Rock and Roll'.

Programele tematice vor fi difuzate în fiecare weekend de la ora 10.30 până la ora 12.00. Primul trimestrul din 2016 va aduce cele mai bune investigaţii ale detectivilor juniori', prieteni ce adoră să rezolve mistere.

În ianuarie va fi premiera noului serial Cronicile lui Zorro', serial produs în CGI şi bazat pe originalul „Zorro', iar sezonul 4 din „Fratii Kratts în sălbăticie' şi noul „Barbie în Rock ‘N’ Royals' vor debuta în februarie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare