; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Din dragoste pentru fotografie

24 October 2008

Mircea Radu isi arata o latura mai putin cunoscuta publicului larg, si anume cea de fotograf. Astfel, fotografiile care-l infatiseaza alaturi de Andreea Mantea, atat pe coperta, cat si cea alaturata, sunt realizate de prezentatorul emisiunii “Din dragoste”.

Intrebat cand si-a descoperit pasiunea pentru fotografie, Mircea Radu ne-a raspuns: “N-as putea sa indic un timp, o varsta anume… Fotografiez mai serios de cativa ani. Iar de ceva vreme sunt acceptat in cercul acesta exclusivist al talentatilor si marilor fotografi. Acestia sunt oameni grozavi!… Ganditi-va numai ca isi permit luxul de a fi sensibili, manierati si cumsecade… Pai, asa ceva nu ca e rar in societatea asta bolnava in care traim?”. Cat despre realizarile cu care se mandreste in domeniul foto, prezentatorul emisiunii “Din dragoste” spune ca “sunt cateva fotografii care imi plac pana si mie. Mi-a facut o mare bucurie sa stiu ca au fost apreciate fotografiile pe care le-am facut la spectacolul Cui i-e frica de Virginia Woolf, de la Teatrul Act”. Pasiunea lui Mircea Radu pentru fotografie este egalata doar de dragostea Andreei pentru calatorii. “Ador sa vad locuri noi, sa explorez necunoscutul si, daca ar fi si cate un centru de echitatie in fiecare loc, nu mi-ar mai trebui nimic. Ma rog… poate si cate un magazin dragut”, spune vedeta.

O noua familie
Pentru o emisiune precum “Din dragoste”, care se afla la cel de-al 17-lea sezon, aducerea Andreei Mantea pe post de trimis special reprezinta o schimbare importanta. “Ideea, spune Mircea Radu, a fost a domnului Valeriu Lazarov, agreata de Antena 1 si acceptata de mine. Trebuie sa stiti ca prezentatoarea emisiunii StranAmore (adica Din dragoste, varianta italiana) are nu mai putin de trei trimisi speciali. Deci daca la italieni se poate, la ei, care sunt regi ai divertismentului de televiziune, la noi de ce nu?”. La randul ei, Andreea Mantea spune ca a fost primita cu bratele deschise de catre familia de la “Din dragoste”, ca a invatat multe lucruri noi, dar ca, mai ales, ii place noua postura de reporter de teren “care merge alaturi de intreaga echipa si Mircea prin tarisoara noastra superba, in locuri poate nemaivazute de multi, locuri in care suntem chemati de oameni care vad in Din Dragoste o ultima sansa de a-si salva iubirea”.

Pentru urmatoarele editii ale emisiunii, Mircea Radu si Andreea Mantea pleaca in Italia, unde promit sa filmeze niste cazuri extraordinare. “Sunt povesti de dragoste care vor impresiona Romania. Unele sunt drame pe care le traiesc familii in care copiii plang de dorul parintilor plecati sa munceasca pentru a strange un ban”, spune Mircea Radu.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare