Homepage  / Vedete româneşti

Din ce emisiune a refuzat Ana Baniciu să facă parte. „Aș fi fost însărcinată în 9 luni la ultimele ediții”

Din ce emisiune a refuzat Ana Baniciu să facă parte. „Aș fi fost însărcinată în 9 luni la ultimele ediții”
10

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu este însărcinată pentru prima dată, iar ea și soțul ei, Edi Kovacs, vor deveni părinții unui băiețel. Artista a făcut fericitul anunț în urmă cu câteva zile, iar acum a dezvăluit că a refuzat să facă parte dintr-un proiect TV pentru că este însărcinată. Iată despre ce emisiune este vorba.  

Din ce show TV a refuzat Ana Baniciu să facă parte 

Ana Baniciu-Kovacs a anunțat recent că este însărcinată pentru prima oară. Ea și soțul ei, Edi Kovacs, au reușit să păstreze secretul sarcinii. Cei doi nu au vrut să se afle pentru că și-au dorit să treacă de primul trimestru și să se asigure că totul decurge bine.  

Acum, artista a spus că ar fi trebuit să participe în show-ul „Te cunosc de undeva!”, dar a fost nevoită să refuze pentru că, la sfârșitul filmărilor, ar fi fost deja însărcinată în luna a noua. Ana Baniciu a mai participat la acest show, alături de buna ei prietenă Raluka.

Întrebată dacă se aștepta ca cineva să observe sarcina, Ana Baniciu a spus că erau multe persoane care știau despre sarcină, mai ales că a fost nevoită să justifice lipsa ei din show-ul de la Antena 1 

„Nu, dar mă așteptam să se spargă cineva în anchetă. Mă așteptam ca cineva din jurul meu să zică. Știa multă lume, dat fiind faptul că eu anul ăsta trebuia să onorez o invitație la «Te cunosc de undeva!», acolo unde n-am mai putut să merg, pentru că aș fi fost în nouă luni la ultimele ediții. Am anunțat și se aflase deja în TV, eu i-am rugat să nu zică, dar m-am gândit că sigur o să iasă”, a declarat Ana Baniciu pentru Cancan

Din ce show TV a refuzat Ana Baniciu să facă parte  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ana Baniciu vrea să nască natural 

Ana Baniciu este fericită că va fi mamă de băiat, însă își dorește și o fetiță. „Real, am vrut băiat, dintotdeauna. Sunt mamă de băiat, look at me! Dar facem și o fetiță, o să facem și o fetiță. Dar facem o pauză și dup-aia facem și fetița.” 

Vedeta spune că nu îi este teamă și că își dorește să nască natural. „Nu, o să nasc natural, Doamne ajută să și pot”, a spus artista.  

În ceea ce privește camera copilului, ea și soțul ei s-au ocupat deja de acest aspect. „Am făcut camera copilului, s-a speriat și arhitecta. Noi i-am zis că ne dorim în viitorul apropiat să avem un copil, dar nu și-a imaginat că din prima iese. Știi cum s-a lipit?!” 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton