Homepage  / Vedete româneşti

Din ce a câștigat Mihai Petre primii banii. Părinții coregrafului au făcut mari sacrificii pentru a-l spriji în carieră

Din ce a câștigat Mihai Petre primii banii. Părinții coregrafului au făcut mari sacrificii pentru a-l spriji în carieră
12

de Cristina Țapu,

Mihai Petre a descoperit pasiunea pentru dans încă din copilărie. La doar opt ani, a început să ia lecții de dans, iar talentul său înnăscut și devotamentul pentru această artă l-au propulsat rapid în lumea dansului sportiv. Ani de antrenamente intense și participări la diverse competiții naționale și internaționale i-au permis să își perfecționeze tehnica și să acumuleze experiență valoroasă. În prezent, este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes dansatori din țară și a dezvăluit recent cum a câștigat primii săi bani!

Din ce a câștigat Mihai Petre primii bani

Într-un interviu mai vechi, o sursă apropiată artistului relata că familia lui Mihai a făcut anumite sacrificii pentru a-l susține în copilărie în privința performanțelor artistice. În primul său an, Mihai a trebuit să se antreneze cu o pereche de pantofi cu două numere mai mari. Totuși, recent, artistul a dezvăluit că nu a avut o copilărie marcată de lipsuri, indicând că familia a făcut tot posibilul pentru a-i oferi tot ce avea nevoie.

Mihai Petre a dezvăluit și cum a obținut primii săi bani. Așa cum era de așteptat, aceștia au fost obținuți tot de pe urma dansului.

mihai-petreIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Primii bani cred că i-am câștigat pe la 17-18 ani, din dans, că altceva nu am făcut. Nu am fost angajat vreodată. Nu mai știu ce am făcut cu ei. Nu mai țin minte. Erau alți copii care voiau să facă lecții cu mine…”, povestea Mihai Petre, conform Revistei Viva!

Mihai Petre susține că în jurul său a fost conturată, de-a lungul timpului, o imagine eronată conform căreia el ar fi un om dur și foarte intransigent. Aceste cuvinte sunt potrivite doar pentru a descrie sfera profesională. Atunci când a participat la emisiuni, în calitate de membru al juriului, a fost întotdeauna imparțial și a oferit critici constructive concurenților, conform propriilor spuse.

Coregraful susține că, deși a oferit întodeauna păreri constructive, spuse pe un ton vehement, nu a primit niciodată critici din partea concurenților și nici nu a fost ținta acuzațiilor acestora.

Elwira a dezvăluit care este secretul relației sale cu Mihai Petre

Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți din 2008. Din iubirea lor, au venit pe lume două fetițe: Catinca și Ariana.

În multe cupluri, sentimentul de gelozie nu poate fi ocolit, însă Elwira Petre a mărturisit că în căsnicia ei cu Mihai Petre nu există așa ceva. Cei doi își spun mereu tot ce au pe suflet și sunt cinstiți unul cu celălalt.

Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet, spui”, a declarat Elwira Petre.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton