; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Young and the restless

Din cauza pandemiei, celebrul serial american „Tânăr și neliniștit” a rămas fără episoade noi!

04 May 2020

După ce în martie filmările au fost întrerupte de pandemie, acum, pentru prima oară în cei 47 de ani de la lansare, fanii americani ai serialului „Tânăr și neliniștit' / „The Young and the Restless' (1973) vor vedea episoade vechi.

Pe 17 martie, când s-a decis întreruperea filmărilor pentru „Tânăr și neliniștit' încă nu se punea problema că difuzarea serialului va avea de suferit. Iată însă că ziua aceea a sosit. Pentru prima oară de la creația sa, canalul CBS va difuza episoade speciale, turnate între anii 1973 și 1990, și care vor urmări anumite personaje.

Ultimul episod nou a fost difuzat vineri, aflăm de pe Deadline. Începând de astăzi, americanii vor putea revedea episoade vechi. Povestea din „Tânăr și neliniștit' se va întoarce prin anii 1990, în Genoa City, pe urmele lui Katherine Chancellor (interpretată de regretata Jeanne Cooper).

„Este incredibil de amuzant să putem oferi fanilor oportunitatea de a privi din nou niște momente atât de memorabile', a declarat Amy Reisenbach, de la CBS Entertainment, preluată de Deadline.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare