Homepage  / Vedete străine

Din această cauză s-au despărțit Özge Yağız și Gökberk Demirci! Actorii din „Jurământul” au dezvăluit totul

Din această cauză s-au despărțit Özge Yağız și Gökberk Demirci! Actorii din „Jurământul” au dezvăluit totul
8

de Roxana Mirea,

Actorii Özge Yağız și Gökberk Demirci din serialul „Jurământul” au oferit un interviu în care au vorbit pentru prima dată despre despărțirea lor, dar și despre modul în care s-a produs împăcarea. Motivul despărțirii este unul surprinzător, la fel cum este și cel al împăcării. Din ceea ce spun ei, soarta a jucat un rol cât se poate de important.  

De ce s-au despărțit Özge Yağız și Gökberk Demirci din „Jurământul”

Actorii Özge Yağız și Gökberk Demirci din serialul „Jurământul”, difuzat la noi de Happy Channel, și-au transformat prietenia începută pe platourile de filmare într-o frumoasă poveste de dragoste. Ei bine, fanii lor așteptau vestea căsătoriei, însă în urmă cu câteva luni, cei doi s-au despărțit.

Totuși, ulterior, Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au împăcat, rezolvându-și problemele în perioada de vară.

În interviul din Gazete Magazin, cei doi tineri actori au explicat pentru prima dată care a fost motivul despărțirii. Özge Yağız și Gökberk Demirci spun că au fost deochiați atunci când așteptau să se căsătorească, acesta fiind și motivul despărțirii lor.

Lasă-mă să spun că am fost deochiați, toată lumea spune asta. Am avut o perioadă de odihnă. Ne-am acordat timp unul altuia, ne-am acordat timp nouă înșine. Am ascultat, am gândit și am crescut în acest proces. În mod natural, viața ne-a adus din nou împreună”, a declarat Gökberk Demirci.

Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au logodit oficial (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum s-au împăcat Özge Yağız și Gökberk Demirci din „Jurământul”

De asemenea, Özge Yağız a atras atenția asupra faptului că soarta a reușit să îi unească din nou.

Nimic nu poate sta în calea destinului. Am avut o relație bună, cred că va continuat bine de aici încolo. Uneori există pauze scurte în viață. Așa este pentru fiecare eveniment„, a spus actrița.

Gökberk Demirci a mărturisit că împăcarea lor a fost rezultatul unei coincidențe.

Mi se face pielea de găină de fiecare dată când mă gândesc. Ne-am întâlnit și ne-am întâlnit într-un astfel de loc, într-un astfel de mod. Dacă Özge ar fi ieșit din casă cu un minut mai devreme sau mai târziu, nu ne-am fi întâlnit niciodată. S-a întâmplat ceva incredibil”, a povestit el.

Özge Yağız a mai declarat că s-au întâlnit întâmplător pe stradă și au decis să iasă la o cafea. Gökberk Demirci, pe de altă parte, a adăugat că a mers în cartierul în care locuia iubita sa și că a întâlnit-o în timp ce se plimba pe drum și că așa a avut loc împăcarea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton