; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paul   Drag de romania mea   1_1

Din 7 octombrie, Paul Surugiu-Fuego va prezenta „Drag de România mea!”, la TVR 2

17 September 2018

Toamna aduce emisiuni surpriză la TVR 2. Paul Surugiu-Fuego se alătură, din 7 octombrie, vedetelor postului în producția „Drag de România mea!', un show spectaculos difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00.

Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină pentru vânzări, Paul Surugiu-Fuego se numără printre artiștii care susțin în permanență concerte sold-out, iar în 2012 a primit distincția de Artist al Poporului Republicii Moldova'.

 Vezi galeria foto >

Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit. Asta pentru că într-adevăr, mi-e Drag de România mea!' și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios! Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!',  a spus Paul Surugiu-Fuego.

Drag de România mea!' va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalități românești, o trecere frumoasă și firească printre eroii României noastre, printre modelele și exemplele care au definit succesul și au făcut ca numele lor să strălucească. Din 7 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, galele Drag de România mea!' vor fi o reverență făcută în fața valorilor autohtone, un motiv în plus pentru a ne mândri și pentru a îi cunoaște pe artiștii, actorii, scriitorii și sportivii care merită aplaudați. Varietatea va fi cuvântul de ordine, iar întâlnirile cu invitații vor alterna cu momentele de muzică bună, dans și multă emoție.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare