; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image2

Din 7 mai, Antena 3 are o nouă emisiune: „Forța de reacție”

03 May 2016

Sonia Simionov, gazda noului format din grila postului Intact Media Group, este reporterul special pe care ani de zile l-ați văzut în cele mai periculoase locuri și la cele mai dramatice evenimente. Acum vine, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, în emisiunea „Forța de reacție'.

image2

„Aşa cum spune şi numele producţiei, în aceste emisiuni nu menajăm pe nimeni! Nu vorbim fără probe. Nu prezentăm supoziţii. Și, foarte important, aducem oamenii din poveste chiar în platou, în direct', așa descrie Sonia liniile care vor defini noul format.

image1

„Forţa de reacţie' va pune într-o lumină nouă subiecte de actualitate care au trecut în viteza știrilor fără a fi pe deplin înțelese și, mai ales, fără a avea vreo rezolvare. Aici va fi marea provocare a noii emisiuni din grila Antena 3: reacție, întrebări adresate autorităților și, obligatoriu, răspunsuri și rezolvări! În platou vor fi chiar protagoniștii subiectelor dezbătute: personajele principale, victime ale unor abuzuri, autori ai unor idei excepţionale, eroii necunoscuți.

Emisiunea „Forţa de reacţie' va fi difuzată în direct, în fiecare sâmbătă de la ora 17.00 la ora 18.00, pe Antena 3.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare