; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Schimb de mame

Din 7 aprilie Prima TV va difuza un nou sezon al emisiunii „Schimb de mame”

05 April 2019

Duminică, 7 aprilie, de la ora 20.00, Prima TV dă startul celui de-al 28-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Odată cu acest sezon, veți putea urmări aventurile inedite ale celor înscriși în această competiție de succes. Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost urmărită, de-a lungul timpului, de zeci de milioane de telespectatori, rămânând și în momentul actual cel mai longeviv reality-show din România. Emisiunea oferă concurentelor înscrise una dintre cele mai grele provocări: cea de a fi mamă pentru o altă familie.

 

În prima ediție a noului sezon, veți urmări un schimb de mame ce vă va ține cu sufletul la gură, între două familii: familia Mândruț din comuna Botiz, județul Satu Mare și familia Cotan din Timișoara. Delia și Viorel Mândruț sunt împreună de treisprezece ani și o au împreună pe Miruna. Cei doi au o afacere de familie în domeniul construcțiilor, la care participă și mama, cei de aici bucurându-se de o situație financiară bună. La Timișoara, Alexandra și Ionuț Cotan au trei ani de când sunt împreună și se bucură de Sasha, băiețelul lor. Tinerii însurăței își desfășoara viața, astfel: mama e casnică, copilul merge la creșă, iar tata muncește în ture, la o fabrică de anvelope.

 

La Botiz, Viorel, om de afaceri cu simț practic, își dă seama numaidecât despre situația Alexandrei. Mama nu are multe de făcut și încearcă să se adapteze vieții de la Botiz, însă are de înfruntat câteva mici obstacole, printre care, ochii ageri ai tatălui. La Timișoara, apartamentul în care ajunge Delia e o sursă continuă și nemărginită de surprize. Mama de schimb are mai întâi de înfruntat propriile temeri și trebuie să-și țină în frâu stupefacția. Doar apoi poate trece la fapte, după un plan bine stabilit. Dar până la o soluție de compromis mai e nevoie de multă răbdare. Mai multe, duminică, 7 aprilie, la Prima TV. ( vezi video aici )

 

Urmăriți cel de-al 28-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame începând de duminică, 7 aprilie, de la ora 20.00. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV.  Pe parcursul sezonului, telespectatorii vor vota cea de-a 28-a mamă care va câștiga titlul de Primă Mamă, cu premiul în valoare de 2.000 de euro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare