; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eva la trailera

Din 6 noiembrie, Pro 2 difuzează cea mai recentă telenovelă a lui Edith Gonzalez

17 October 2017

Îndrăgita actriţă mexicană, care vă este cunoscută din telenovele precum „Inimă sălbatică', „Salome', „Doña Bárbara' şi „Las Bravo', revine pe micile ecrane de la noi din 6 noiembrie. Începând cu această dată postul Pro 2 va difuza, de la 15.30, cea mai recentă telenovelă a ei, „Destinul Evei' (în original „Eva la Trailera'). Producţia, realizată de Telemundo, a fost difuzată în SUA în 2016, dar şi în mai multe ţări din America Latină.

 

Serialul spune povestea Evei (Edith Gonzalez), o femei puternică și hotărâtă. Ea trebuie să ia decizii dificile atunci când Armando (Jorge Luis Pila), soțul ei, o înșală și o învinuiește pe ea această situație, dar şi când descoperă adevărata față a lui Marlene (Erika de la Rosa), cea mai bună prietenă a ei. Mai mult, Eva are o relație dificilă cu sora și cu nepoata ei, cea din urmă fiind amanta lui Armando. Viaţa protagonistei se schimbă în bine atunci când îl cunoaşte pe Pablo (Arap Bethke), bărbatul care o învaţă ce este dragostea adevărată.

În „Destinul Evei' o veţi vedea pe Edith Gonzalez într-o ipostază mai puţin obişnuită, actriţa conduce un tir căci personajul ei cu asta se ocupă, de aici şi titlul „Eva la Trailera' („Eva, şoferiţa de tir').

Cei de la Telemundo au ţinut totuşi să precizeze că telenovela are un scenariu original şi că nu este adaptarea TV a filmului mexican „Lola the Truck Driver', din 1983.

După telenovela „Destinul Evei', Edith (52 de ani) nu a mai fost împlicată într-un alt proiect, actriţa luptându-se cu cancerul pe care a reuşit să-l învingă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare