; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E67838C8 6CD2 441D 9129 BD77403BA36F

Din 6 iulie, în grila Digi24 va intra matinalul de weekend “Turist acasă”, prezentat de Cătălin Nunu și Alexandra Albu

01 July 2019

De sâmbătă, 6 iulie, în grila Digi24 va intra matinalul de weekend “Turist acasă”, prezentat de Cătălin Nunu și Alexandra Albu.  Cătălin și Alexandra au făcut echipă în campaniile Digi24 dedicate Summitului de la Sibiu, vizitei Papei Francisc și alegerilor europarlamentare, iar acum pleacă la drum în cele mai frumoase locuri din țară.

Din 6 iunie, caravana Digi24 îți arată România așa cum nu ai mai văzut-o și îți dă motive să devii “Turist acasă”, fie că-ți plac vacanțele cu ștaif, fie că vrei experiența autentică. Matinalul de weekend va avea ediții speciale în direct, în fiecare sâmbătă și duminică între orele 07:00 – 10:00, din cele mai pitorești zone ale României, dezvăluind frumusețea și oamenii locului, din bărcile pescarilor din Delta Dunării până la Mocănița maramureșeană. 

Primele edițiii ale emisiunii, difuzate în 6 și 7 iulie, ne poartă cu caiacele prin canalele pline de stuf până la resortul de lux de la Murighiol, traversează Pădurea Letea, ne duc la farul Sulina, acolo unde marea întâlnește fluviul și ne poftesc la turul gastronimic al Deltei.

Traseul matinalului de weekend (iulie – august 2019) va fi Delta Dunării – Transfăgărășean – Litoral – Valea Vaserului – Castelul Corvinilor – Salina Praid – Herghelia Lucina – Lacul trei ape.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare