; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Din 5 aprilie, serialul „Pasiune toscană” revine cu un nou sezon la Prima TV

04 April 2018

„Pasiune toscană', serialul italian difuzat de Prima TV, de luni până vineri, începând cu ora 17.00, revine, din 5 aprilie, cu cel de-al patrulea sezon – un sezon cu surprize și personaje noi.

În cei doi ani de la dispariția Aurorei, multe lucruri s-au schimbat în Villalba. O inundație și prăbușirea barajului Villalba au dus la distrugerea podgoriilor din zonă, printre care și Primaluce, averea familiei Taviani. Vinul, pământul și chiar casa în care au crescut Aurora, surorile ei și micuța Eva au fost grav afectate.  

Noul sezon va reveni cu noi personaje, printre care și familia Astori, mereu implicată în treburile familiilor Monforte și Taviani și acuzată că a sabotat barajul pentru a distruge pământul și a achiziționa terenuri la prețuri accesibile. Din familia Astori face parte și Fiamma, o tânără rebelă îndrăgostită de Edoardo și interpretată de actrița de origine română, Gloria Rădulescu. Românca născută la Roma dintr-un tată român și o mama italiancă a declarat că, pentru ea, acest rol este o altă oportunitate frumoasă de a mă face cunoscută într-un rol diferit, mă ajută să cresc '.

Urmăriți din 5 aprilie, de luni până vineri, de la ora 17.00, cel de-al patrulea sezon al serialului Pasiune toscană, care vă va ține cu sufletul la gură și vă va surprinde cu răsturnări de situație neașteptate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare