; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto b

Din 4 septembrie începe un nou sezon „Cronica cârcotașilor”, la Prima TV

02 September 2019

Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine la Prima TV de miercuri,4 septembrie, de la 20.30. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Kegheș (Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30. 

 

Cronica Cârcotaşilor se află la al 40 –lea sezon și odată cu ea vor reveni pe sticlă celebrele rubrici Top rușinică, Vocea poporului și binecunoscutele bâlbe de la TV. Dezbrăcatu e și el pregătit să ia cu asalt lumea mondenă prin rubrica lui, dar să fie și alături de Ioana Petric și Șerban Huidu la pupitrul cârcotaș. Bebelușele sunt gata de dans și din 4 septembrie, ora 20.30, telespectatorii vor fi martori la cârcoteala aferentă. 

Și pentru că echipa Cronicii Cârcotașilor se pregătește să sărbătorească 20 de ani, pe telespectatori îi așteaptă o serie a celor mai tari bâlbe, a celor mai tari momente ale televiziunii din România în variantă cârcotașă. 

Când am început aventura televizată nu bănuia nimeni că o să ajungem la sezonul cu numărul 40. Pregătim, începând de acum, o istorie a 20 de ani de televiziune și de ce nu, de istorie în România. Anul viitor pe 14 aprilie, Cronica Cârcotașilor împlinește 20 de ani' spune Șerban Hudiu.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 4 septembrie, în fiecare miercuri, la orele 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare