; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ED STAFFORD

Din 31 octombrie, Ed Stafford se întoarce la Discovery cu o nouă serie, „Ed Stafford: La limita supraviețuirii”

26 October 2017

„Ed Stafford: La limita supraviețuirii' este cea mai nouă serie în care aventurierul Ed ne va arăta cum scapă cu viață din alte câteva medii total neprietenoase omului. În acest sezon, Ed va înfrunta Deşertul Atacama din Bolivia, Provincia Darien din Panama, pădurile din Laos, mangrovele din zona de coastă a Madagascarului, Munţii Altai din Mongolia şi Munţii Rodopi din Bulgaria.

 

Premiera emisiunii va fi difuzată marți, 31 octombrie, de la ora 20.00, pe Discovery.

 

Străbătând păduri subtropicale, deşerturi aride sau munţi pustii, Ed rămâne în sălbăticie fără niciun fel de echipamente de supravieţuire şi are la dispoziţie doar 10 zile ca să ajungă din nou în lumea civilizată, sfidând limitele rezistenţei umane. Are la el o cameră de filmat cu care înregistrează întreaga experienta, dar nimic mai mult – nici măcar o hartă sau o busolă. Trebuie să se bazeze doar pe instinctele lui de supravieţuire şi pe voinţa de a trăi ca să se lupte cu foamea, setea, oboseala şi diverse alte obstacole care îi pun viaţa în pericol.

 

Provocările cu care se confruntă sunt, de fapt, atât de periculoase, încât o echipă de experţi în supravieţuire îl monitorizează de la distanţă, gata să pornească în căutarea lui şi să-l salveze, imediat ce ar primi un apel. Din cauza acestei distanţe dintre Ed şi echipa de intervenţie, anumite situaţii pot deveni extrem de periculoase, căci există riscul ca salvatorii să sosească prea târziu. Serialul demonstrează că supravieţuirea înseamnă mai mult decât un simplu test de rezistenţă fizică, fiindcă e nevoie de o minte sprintenă şi o voinţă de fier pentru a scăpa cu bine din astfel de situaţii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare