; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza serial nou italian

Din 3 mai, Prima TV difuzează un nou serial italian, „Pasiune și speranță”

26 April 2018

Începând cu 3 mai, de luni până vineri de la ora 16.00, Prima TV va difuza serialul italian „Pasiune și speranță' (în original „Furore – Il vento della speranza'), care îi are în distribuţie pe Giuliana De Sio, Francesco Testi, Massimiliano Morra, Elena Russo, Cosima Coppola, Stefano Dionisi, Ángela Molina, Adua Del Vesco şi Alessandra Martines.

 

Producţia are 14 episoade. Primul sezon a avut 6 şi a fost difuzat în 2014. Cel de-al doilea a avut 8 episoade şi a fost transmis anul acesta, ultimul episod al serialului putând fi urmărit la postul Canale 5 pe 8 aprilie.

Serialul prezintă poveştile de dragoste a doi fraţi, cu personalităti diferite, care, la sfârşitul aniilor ’50, luptă în Italia pentru un trai mai bun. Vito (intepretat de Francesco Testi şi ulterior de Giacomo Conti) e îndrăgostit de o fostă prostituată, Concetta (Cosima Coppola), logodnica vărului său. În timp ce fratele lui Vito, Saruzzo (Massimiliano Morra), o iubeşte pe Irma (Giuliana De Sio), o activistă pentru drepturile muncitorilor.

Actriţa Adua Del Vesco (23 de ani), cea care o joacă pe Marisella Fiore, o tânără care îl doreşte pe Vito, este în realitate iubita actorului Gabriel Garko, protagonistul serialului „Onoare şi respect' de la TVR 2. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Non è stato mio figlio' (2016).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare