; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antena1_logo_hd_300dpi

Din 28 noiembrie, stațiile TV Antena Group şi Antena 3 vor emite în format HD

02 November 2016

Începând cu 28 noiembrie, posturile Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Antena Internațional și Antena 3 se alătură televiziunilor care emit în format High Definition.

[Not a valid template]

Procesul de retehnologizare a implicat un ritm de muncă extrem de alert și un efort uriaș, în care profesioniștii echipelor tehnice și de IT ale Antenei Group au colaborat cu reprezentanți ai companiilor internaționale lider în noile tehnologii. Rezultatul este pe măsură: producția, post-producția și emisia Antenelor vor fi la nivelul celor mai avansate stații de televiziune la nivel mondial. Vrem să oferim publicului o experiență de vizionare superioară, o conexiune mai puternică, mai intensă, cu producțiile noastre,  a declarat Isabella Carmu, CEO Antena Group.

Potrivit unui comunicat al postului Intact, emisia, producția și post-producția celor 6 stații vor fi full HD, standardul fiind HD 1080 50i.

Semnalele canalelor TV din portofoliul Antena Group, cât și Antena 3 vor putea fi recepționate în ambele moduri (SD și HD).

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare