; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

House of Cards, serialul lui Fincher lansat integral pe Internet

Din 25 noiembrie, Pro TV difuzează serialul “House of Cards”

18 November 2015

Începând de miercuri, 25 noiembrie, Pro TV prezintă, în premieră în televiziunea din România, primul sezon al serialului care a făcut înconjurul întregii lumi, House of Cards – Culisele puterii'. De luni până joi, de la 23.00, românii vor intra în culisele lumii politice din Statele Unite ale Americii, alături de captivantele personaje principale: Francis Underwood (Kevin Spacey) și Claire Underwood (Robin Wright). În România, serialul a fost disponibil chiar în anul lansării, pe www.voyo.ro, înainte ca telespectatorii americani să-l fi văzut la vreun post TV.

House of Cards, serialul lui Fincher lansat integral pe Internet

În setea pentru succes în plan politic, Francis Underwood nu se va opri de la nimic pentru a-și atinge obiectivele. Cu răsturnări de situație în fiecare episod, acest serial dramatic nu va înceta să surprindă telespectatorii prin modul în care prezintă strategiile și jocurile de culise adoptate din dorința unei persoane de a conduce lumea.

House of Cards

Serialul a debutat online pe 1 februarie 2013 în SUA, având 13 episoade și a fost considerat serialul anului după lansare. În cele 60 de minute ale fiecărui episod, puterea, ambiția, sexul, dragostea, lăcomia și corupția din Washington DC vor fi în centrul atenției, toate având un loc important în lumea politică din jurul personajelor din House of Cards'.

Primul sezon al serialului a primit nouă nominalizări la Primetime Emmy Award, fiind primul serial lansat în exclusivitate online care a avut un număr atât de mare de nominalizări Emmy. De asemenea, în 2013 a fost nominalizat la patru categorii Golden Globe Award și Robin Wright a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță într-un serial pentru interpretarea din primul sezon.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare