; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Intrigi in Paradis mic

Din 25 iulie, telenovela mexicană „Intrigi în Paradis” vine Acasă

15 July 2016

Din 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 18:00, Acasă le aduce femeilor o telenovelă mexicană de excepție, „Intrigi în Paradis', cu o poveste plină de pasiune, suspans, răsturnări de situație și luptă pentru dragoste și adevăr.

Intrigi in Paradis

Proprietarul plantației de cafea El Paraiso, Mauro Montesinos (José Elías Moreno), se îndrăgostește de Florencia Martinez, dar iubirea lor este imposibilă deoarece bărbatul descoperă că o veche prietenă, Lucrecia (Diana Bracho), este însărcinată cu copilul său. Mauro se căsătorește cu Lucrecia fără să o iubească și împreună au patru copii. De cealaltă parte, Florencia se mărită cu David (Abraham Ramos), administratorul plantației El Paraiso, și au împreună o fiică. Într-un vârtej de neînțelegeri și accidente, Florencia și David mor, iar fiica lor, Amaya, rămâne neajutorată. Treizeci de ani mai târziu, Maximiliano Montesino (Cristian de la Fuente), fiul lui Mauro, se îndrăgostește de frumoasa Amaya (Karyme Lozano), cu toate că aceasta este căsătorită și are un copil. Cesar (Flavio Medina), băiatul cel mare al lui Mauro, descoperă că Amaya este fiica femeii pe care tatăl său a iubit-o în tinerețe și încearcă să o seducă, începând o adevărată luptă cu propriul său frate. Amaya află trecutul părinților ei, dar și faptul că Lucrecia ar putea fi implicată în moartea acestora și gândește un plan amplu de răzbunare.

Amaya și Maximiliano trebuie să înfrunte foarte multe greutăți pentru a descoperi dacă dragostea lor este mai presus de resentimente, răzbunare și ura care le-a marcat destinul.

Această poveste extraordinară poate fi urmărită începând din 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 18:00, doar Acasă.

Tot din 25 iulie, îndrăgitul serial turcesc „Trandafirul negru' va fi difuzat Acasă, de la ora 19:00, de luni până vineri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare