; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

STAR WARS 7 Poster

Din 22 octombrie Antena 1 va difuza toată seria „Războiul Stelelor”

13 October 2017

Începând de duminică 22 octombrie, de la ora 23.00, Antena 1 va difuza seria completă „Războiul Stelelor' ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent.

Seria de filme Star Wars- este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după Harry Potter. Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 și a devenit un fenomen răspândit în lumea întreagă. Următoarele două filme au fost difuzate la distanță de câte trei ani.

În 1999, la șaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost lansat primul episod din cea de-a doua trilogie, a cărei acțiuni se petrece, de fapt, înaintea celei dintâi. Ca și în cazul primei trilogii, următoarele două episoade au apărut tot la o distanță de câte trei ani.

Ultimul film din serie, „Trezirea Forței', a fost lansat în decembrie 2015, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.

Astfel, primul episod din serie care va fi difuzat pe 22 octombrie, de la ora 23.00, va fi 'Amenințarea fantomei', urmând ca la distanță de o săptămână, de la aceeași oră, să fie difuzate încă cinci episoade: 'Atacul clonelor', „Răzbunarea Sith', „O nouă speranță', „Imperiul contraatacă', „Întoarcerea lui Jedi'. Ultimul episod, cel de-al șaptelea, va fi difuzat în 14 decembrie, de la ora 21.00.

Partea a opta a seriei „Star Wars: The Last Jedi' va avea premiera în România la cinematografe, pe 15 decembrie 2017.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare