; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HBO EUROPE VECTOR LOGO 12

Din 21 martie, vom avea HBO, HBO 2, iar HBO Comedy va deveni HBO 3

10 February 2016

Pe 21 martie, HBO va relansa posturile sale liniare pentru abonații din Europa Centrală și de Est, aducând cele mai bune programe prin: HBO, HBO 2 și HBO 3. Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producții originale HBO și nu numai adresate tuturor tipurilor de public.

HBO EUROPE VECTOR LOGO 12

HBO continuă să aducă în premieră și în exclusivitate seriale de top și blockbustere hollywoodiene, documentare, producții locale și evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24. Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în același timp cu premiera din Statele Unite.

Din 21 martie, HBO 2 va fi disponibil și în România. HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinților.

Începând de la aceeași dată, HBO Comedy devine HBO 3, locul în care vor putea fi urmărite producții HBO noi, dar și de colecție. Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare