; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellen Degeneres

Din 2022, Ellen DeGeneres va renunța la show-ul ce-i poartă numele

14 May 2021

Ellen DeGeneres (63 de ani) a hotărât să pună capăt talkshow-ului „Ellen DeGeneres Show', pe care l-a lansat în 2003. Dar declară că nu face asta din cauza recentelor acuzații de comportament abuziv.

„Oricât de interesantă și amuzantă ar fi această emisiune, nu mai este demult o provocare pentru mine. Am nevoie de ceva nou', a declarat Ellen DeGeneres în Hollywood Reporter.

Nici pentru telespectatori nu pare să mai fie deoarece audiențele au tot scăzut de anul trecut, de la declanșarea scandalului. Dar vedeta susține că decizia de a pune capăt show-ului nu are nicio legătură cu polemica în care a intrat. În iulie anul trecut, mai mulți membri ai echipei sale s-au plâns în BuzzFeed de mediul „toxic' pe care-l creează la muncă.

Ea nu a fost acuzată direct, dar i s-a reproșat că a lăsat să se instaleze atmosfera tensionată în sânul echipei. Dar nu a durat prea mult până să se declanșeze și acuzațiile directe. La câteva zile de la această dezvăluire, actorul Brad Garrett, invitat de mai multe ori la „Ellen DeGeneres Show', a scris pe Twitter:

„Știam foarte bine modul oribil în care tratează pe toată lumea. Toată lumea știa'.

Afirmația a fost imediat confirmată și de Leah Thompson și s-a tot rostogolit în media. Dezvăluirea a fost cu atât mai șocantă cu cât Ellen DeGeneres și-a construit talk-show-ul pe valori ca bunătate și umanitate, adoptând chiar slogatul „Be Kind'.

Show-ul lui Ellen DeGeneres se va încheia în 2022, după 19 ani de existență

După săptămâni întregi de tăcere și zvonuri cum că „Ellen DeGeneres Show' a fost anulat, vedeta și-a prezentat scuze unora dintre colaboratori, dar a insistat că acest lucru nu i-a influențat în niciun fel decizia de a pune punct emisiunii.

„Dacă ar fi fost să renunț la emisiune din această cauză, nu aș mai fi făcut nici sezonul acesta', a explicat DeGeneres.

Din septembrie însă, audiențele aproape s-au înjumătățit față de cum arătau înainte de declanșarea scandalului. Talk-show-ul este și principala sursă de venit pentru Ellen DeGeneres, care este și coproducătoare. Anul trecut, aceasta a câștigat 84 de milioane de dolari, în mare parte datorită emisiunii, scrie Forbes.

Ellen DeGeneres a devenit cunoscută datorită serialului „Ellen' (1994-1998). Personajul ei a devenit, în 1997, primul care și-a dezvăluit homosexualitatea într-un serial TV. Din 2008, Ellen DeGeneres este căsătorită cu Portia de Rossi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare