; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logo Liga Campionilor

Din 2018 până în 2021, meciurile din UEFA Champions League și UEFA Europa League se văd la Digi Sport și Telekom Sport

25 July 2018

Timp de trei sezoane, din 2018 până în 2021, meciurile din UEFA Champions League și UEFA Europa League vor fi difuzate de Digi Sport și Telekom Sport.

 

La Digi Sport

Toate meciurile din cele două competiții vor fi transmise pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro și vor putea fi vizionate de abonații serviciilor de televiziune prin cablu și satelit, respectiv ai serviciilor de internet. Principalele confruntări vor fi difuzate pe cele patru canale tv, iar digisport.ro va transmite toate meciurile. De asemenea, clienții Digi Mobil vor putea viziona meciurile transmise de canalele Digi Sport, prin intermediul aplicației gratuite DigiOnline, pe baza unui cont de acces. Transmisiunile la tv vor fi urmate de dezbateri în studio, prezentate sub genericul 'Euro Fotbal'.

În contextul schimbării formatului UEFA Champions League, din acest sezon Digi Sport va transmite în direct câte 6 meciuri pe zi, din faza grupelor, telespectatorii putând alege să vizioneze, în fiecare săptămână, cele 20 de meciuri din competițiile continentale inter-cluburi, după următorul program:

  • Marți, de la 20:00 – 2 meciuri, pe Digi Sport 1 și Digi Sport 2
  • Marți, de la 22:00 – 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
  • Miercuri, de la 20:00 – 2 meciuri, pe Digi Sport 1 și Digi Sport 2
  • Miercuri, de la 22:00 – 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
  • Joi, de la 20:00 – 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4
  • Joi, de la 22:00 – 4 meciuri, pe Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4

Helmuth Duckadam, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu vor face 'radiografia' meciurilor. Emisiunea de dezbatere care va succeda meciurilor este așteptată cu nerăbdare și de telespectatori și de invitații în studio. Alături de comentatorii Digi Sport, în studio se vor afla și experții Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Helmuth Duckadam, foști mari fotbaliști care au experiența participării în cupele europene.

 

La Telekom Sport

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile pentru TV, online si aplicaţii mobile ale meciurilor din UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2018 – 2021.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele trei sezoane, în partidele transmise pe canalele Telekom Sport, dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

„Telekom Sport continuă o tradiție începută odată cu înființarea acestei stații. Ne-am propus să construim o televiziune de sport premium, de aceea UEFA Champions League și UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă din 2010. Eforturile noastre au fost apreciate de telespectatori, dar și de UEFA, alături de care continuăm acest parteneriat important, care aduce în casele românilor cel mai spectaculos fotbal. Cele mai mari vedete ale cluburilor europene vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport cel puțin până în 2021 şi oriunde, pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile', a declarat Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare