; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In dragoste si in razboi (2)

Din 20 noiembrie, la Kanal D: “În dragoste și în război”

04 November 2015

În dragoste și în război', un nou serial turcesc de epocă, va fi difuzat la Kanal D începând din 20 noiembrie, de miercuri până vineri, de la orele 20.00, după ce Un destin la răscruce' va ajunge la final.

In dragoste si in razboi (2)

În dragoste și în război' este ecranizarea bestseller-ului Kurt Seyit și Sura' al scriitorului Nermin Bezmen, inspirat de o poveste adevărată. Telespectatorii îi vor recunoaște pe actorii din rolurile principale – Kıvanç Tatlıtuğ, același care a interpretat rolul principal în serialele „Iubire de argint' și „Iubire ascunsă', difuzate de Kanal D cu ani în urmă, și pe Farah Zeynep, cea care a avut rolul lui Aylin Akarsu în producția „Trădarea', difuzată recent de Kanal D.

In dragoste si in razboi (3)

Serialul În dragoste și în război' spune povestea chipeșului locotenent Kurt Seyit (Kıvanç Tatlıtuğ), fiul cel mare al unui bogat proprietar de pământ de origine turcă din Crimeea, care se îndrăgostește de Sura (Farah Zeynep Abdullah), frumoasa fiică a unei familii de nobili din Rusia. Deși tatăl lui Kurt îi este loial țarului și este mândru că își va trimite moștenitorul să lupte în armata sa, acesta insistă ca fiul său să se căsătorească cu o femeie de origine turcă. Dar imediat ce Kurt o va cunoaște pe frumoasa Sura, nicio altă femeie nu va mai avea loc în inima lui. Cei doi își împărtășesc reciproc dragostea, dar, în curând, Kurt este trimis să lupte în prima linie a frontului.

Kurt este rănit și se întoarce la Sankt Petersburg, unde febra Revoluției Roșii a cuprins orașul. Nici Kurt și nici Sura nu mai sunt de-acum în siguranță în Rusia bolșevică. Sfidându-și părinții, cei doi îndrăgostiți vor pleca împreună într-o călătorie pe Marea Neagră, căutând refugiu la Istanbul, în ultimele zile ale Imperiului Otoman. Kurt și Sura se pregătesc pentru noua viață având ca singură avere dragostea ce și-o poartă.

In dragoste si in razboi (1)

Reconstituirea atmosferei Rusiei țariste

Povestea de dragoste reconstituie atmosfera vremurilor, pe fundalul dramaticelor schimbări sociale de acum mai bine de un secol. Scenele cu peisaje feerice de iarnă rusească, baluri fastuoase, cu ofițeri chipeși și femei fermecătoare îmbrăcate în rochii somptuoase, precum și imaginile picturale din orașul Sankt Petersburg te duc cu gândul la marile ecranizări după romane ca Război și pace', Anna Karenina' sau Frații Karamazov'. Toate acestea justifică bugetul uriaș – cea mai mare sumă pe care casa producătoare Ay Yapim a alocat-o unei producții TV. De altfel, producția a beneficiat de cel mai mare buget destinat unui serial TV după Suleyman Magnificul – Sub puterea iubirii'.

Frumusețea peisajelor, costumele de epocă, jocul impecabil al actorilor, originalitatea subiectului și filmările ce au avut loc în Rusia constituie atuurile serialului În dragoste și în război'.

Din 20 noiembrie, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, serialul În dragoste și în război' vine la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare