; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Buhnici

Din 20 februarie, “iLikeIT” revine cu sezonul al șaselea

09 February 2016

iLikeIT' revine cu un nou sezon din 20 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00. Emisiune despre IT & tehnologie va avea un sezon plin de noutăți: de la gadget-urile de ultimă generație, la automobilele viitorului sau la tehnologiile care pun umărul la construcția conceptului de Internet of Things. Alături de invitații săi, de la specialiști IT, la cei telecom sau influenceri din domenii tech, George Buhnici va testa cele mai cool dispozitive de pe piață.

George Buhnici

«iLikeIT» este modul preferat de trezire al românilor din fiecare dimineață de sâmbătă din 2013 încoace. Emisiunea revine pe toate ecranele cu sezonul șase. Ne reconectăm la cele mai noi idei din domeniu, cu gadget-uri și tehnologii care ne vor mobiliza imaginația. Nu vor lipsi nici ideile care baleiază între spectaculos și ciudat, precum bicicleta inteligentă sau telecomanda controlată cu gândul. Din 27 februarie 2016, ne vedem direct de la Congresul Mobilității de la Barcelona. Aducem informații proaspete despre noile Samsung Galaxy S7, LG G5, dar și multe alte modele care vor ține capul de afiș în acest an la MWC 2016', a declarat George Buhnici.

Echipa emisiunii a realizat o serie de reportaje în Silicon Valley care vor prezenta telespectatorilor poveștile de succes ale unor români care lucrează în locul de naștere al unora dintre cele mai importante companii din lume. Pe lângă toate acestea, George îi va însoți pe telespectatori în sediile unora dintre cele mai puternice companii din San Francisco. Nu în ultimul rând, și în acest sezon, reportajele speciale de la cele mai importante târguri de tehnologie din lume vor face deliciul celor pasionați de tehnologie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare