; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanatorii de mituri (sezonul 10b) (1)

Din 2 iulie, Discovery difuzează ultimul sezon din „Vânătorii de mituri”

01 July 2016

Celebrii vânători de mituri au ajuns la finalul emisiunii! Însă nu se pot despărţi de fanii lor de atâţia ani fără a pune în practică cele mai explozive experimente!

Vanatorii de mituri (sezonul 10b) (1)

Urmăriţi-i pe Jamie Hyneman şi Adam Savage în premieră sâmbătă, 2 iulie, de la ora 17:00, pe Discovery Channel, cu ultimul sezon din Vânătorii de mituri!

Ce surprize îi aşteaptă pe telespectatori? Iată scurte descrierilor ale episoadelor şi ale nebuniilor pe care cei doi le vor face:

 

Episodul 1 – Banda adezivă se întoarce

În sezonul de adio, Vânătorii de mituri construiesc o catapultă și încearcă să-i salveze viața lui Buster cu leacul lor mecanic universal: banda adezivă.

 Vanatorii de mituri (sezonul 10b) (2)

Episodul 2 – Haos culinar

În sezonul lor de adio, băieții pun la cale un adevărat haos culinar și, în plus, testează două materiale video senzaționale, devenite virale: creveți proiectați dintr-un tun și un suc dens de tomate, de-a dreptul exploziv!

 

Episodul 3 – Episod special despre explozii

În sezonul lor de adio, Adam și Jamie își fac o intrare explozivă – la propriu! – și își iau rămas-bun de la îndeletnicirea lor preferată cu două povești explozive și deloc simple.

 

Episodul 4 – Episod special cu voluntari

Episodul special cu voluntari se concentrează pe un mit despre arme de zombie și cea mai bună metodă de a sta la coadă într-un magazin. Băieții sunt ajutați de o întreagă armată de cobai umani / voluntari.

Vanatorii de mituri (sezonul 10b) (3)

Episodul 5 – Oamenii-rachetă

În sezonul lor de adio, Adam și Jamie testează unul dintre miturile preferate ale fanilor, tehnologia explozivă, într-un episod care examinează în detaliu un mega-mit: pot fi folosiți ursuleții de gumă pe post de combustibil pentru rachete?

 

Episodul 6 – Vânătorii de mituri: În culise

În acest episod filmat în culisele seriei, Adam și Jamie ne arată la ce să ne așteptăm în 'mama tuturor sezoanelor finale' – și mai ales cum au reușit să facă tot ce au făcut !

 

Episodul 7 – Vagonul zdrobit

În sezonul de adio al programului, Adam & Jamie încearcă cel mai amplu experiment din cariera lor și își propun să strivească un vagon-cisternă uriaș, creând vid!

 

Episodul 8 – Darul distrugerii

Adam și Jamie știu să distrugă mașini cu stil: una cu un aspirator, iar cealaltă – cu o cantitate uriașă de explozibil C4!

 

Episodul 9 – Greșelile nu sunt permise

Este ultima dată când Vânătorii de mituri mai reiau un mit. Băieții se ocupă de praf, foc și acvarii, aruncă tot soiul de chestii în aer – și fac totul în numele științei!

 

Episodul 10 – Episod special – Reddit

De la bun început, feedback-ul din partea fanilor a fost esențial pentru Vânătorii de mituri. În acest episod din ultimul sezon, cel mai interactiv program TV culminează cu un episod special despre Reddit, în care internetul preia controlul complet.

 

Episodul 11 – Vânătorii de mituri: Marea Finală

Gata, asta a fost! Am ajuns la ultimul episod din istoria Vânătorilor de mituri. Pregătiți-vă să fiți complet spulberați de cea mai tare finală vizionată vreodată în istoria televiziunii!

 

Episodul 12 – Vânătorii de mituri: Întâlnirea

Cei cinci Vânători de mituri se reîntâlnesc și ridică încă o dată cortina, pentru a prezenta o finală măreață, instructivă și încărcată de emoție, demnă de cel mai bun program TV despre știință.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare