; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

What We Do in the Shadows1

Din 2 aprilie, HBO 3 difuzează primul sezon al serialului „Ce facem în umbră”. Despre ce e vorba

24 March 2020

Comedia horror cu vampiri „Ce facem în umbră' / „What We Do in the Shadows' (2019) este adaptarea pentru televiziune a mockumentarului cu același nume, care l-a făcut cunoscut pe cineastul Taika Waititi (Oscarul pentru scenariu de anul acesta).

 Vezi galeria foto >

Toată povestea a început în 2014, când cuplul de scenariști, regizori și actori Jemaine Clement și Taika Waititi a scris, regizat și jucat în falsul documentar „What We Do in the Shadows', peliculă care nu a ajuns niciodată pe marile sau micile noastre ecrane. În principiu, era vorba despre o echipă de documentariști care a filmat locuitorii unei case din Noua Zeelandă. Aici, locuiau Viago, Deacon și Vladslav, toți trei fiind vampiri care încearcă să facă față lumii moderne. Povestea s-a bucurat de succes, a fost recompensată cu 26 premii și 18 nominalizări, și l-a făcut cunoscut în toată lumea pe Taika Waititi.

Dar lucrurile nu s-au terminat aici. Canalul american FX Networks a produs și difuzat în 2019 serialul derivat din film. Primul sezon al aventurilor vampirilor în lumea modernă a fost difuzat anul trecut și au obținut două nominalizări la premiile Emmy. Iar sezonul al doilea va avea premiera la americani pe 15 aprilie.

Rolurile principale sunt asigurate de actorii: Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén, Mark Proksch. Dar producția se bucură și de apariții episodice asigurate de nume foarte cunoscute, cum ar fi: Dave Bautista, Tilda Swinton, Evan Rachel Wood, Danny Trejo, Wesley Snipes sau Mark Hamill (care e anunțat pentru sezonul al doilea).

HBO 3 începe difuzarea primului sezon al serialului „Ce facem în umbră' pe 2 aprilie. Cele 10 episoade de câte o jumătate de oră vor fi pe post de la ora 22.00.

Puteți vedea aici trailer-ul primului sezon:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare