; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Legendele Mafiei_El Chapo

Din 18 decembrie, History difuzează „Legendele mafiei”. Ce mai vedem pe post de Crăciun și Anul Nou

18 December 2018

History transmite din 18 decembrie până pe 8 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21.00, serialul „Legendele mafiei' care urmărește poveștile celor mai cunoscuți criminali din istorie, de la începuturile lor, ca simpli golani, la transformarea lor în regi internaționali ai crimelor. Noua producție vă invită să descoperiți lumea interlopă din care fac parte bandele criminale irlandeze, cartelurile mexicane, narcoteroriștii și mafia italo-americană.

 Vezi galeria foto >

În fiecare episod din „Legendele mafiei', producătorii documentarului polițist „The Seven Five' îi transportă pe telespectatori în mijlocul unui grup diferit de crimă organizată pe măsură ce un război brutal de succesiune e pe cale să izbucnească. Seria debutează cu povestea lui Pablo Escobar a cărui ascensiune începe în anii ’70 când traficul columbian de cocaină era în floare. Sute de traficanţi mărunţi concurau pentru a controla această afacere profitabilă, însă un hoţ mărunt va deveni cel mai puternic criminal din istorie. În aceeași serie, va fi prezent și liderul cartelului mexican al drogurilor Sinaloa, „El Chapo' Joaquin Guzman Loera.

 

Maraton al serialelor preferate de Crăciun și Anul Nou

Începând cu 22 decembrie, History difuzează, în fiecare zi, de la 6 dimineața, până pe 6 ianuarie, un maraton al celor mai importante seriale transmise de postul de televiziune: „Războiul depozitelor', „Arme născute din foc', „Muntenii', „Așii amanetului', „Extratereștri antici', „Colecţia de la Count’s Kustoms', „Bătălia cuțitelor'. De asemenea, fanii postului vor putea să urmărească și producții mai noi ca „ADN-ul lui Iisus', „Codul ascuns din Biblie', „Meșteșuguri din trecut' etc., cât și ediții speciale de Crăciun cu vedetele serialelor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare