; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Soy Luna 1

Din 16 mai, Disney Channel aduce serialul “Soy Luna”

09 May 2016

Primul episod Soy Luna' va fi difuzat pe 16 mai la 18.00 la Disney Channel, aducând publicului un nou serial pentru adolescenți.

[Not a valid template]

Luna este o adolescentă foarte fericită atunci când este pe role. Ea locuiește împreună cu familia ei în Cancun, Mexic. Acolo merge la școală, are grupul ei de prieteni și adoră să meargă pe patine cu rotile. Însă viața ei se schimbă când părinților ei li se oferă un loc de muncă în Buenos Aires, Argentina, unde trebuie să se mute întreaga familie. Astfel, Luna trebuie să facă față unui oraș mare, unor noi prieteni, într-o școală dintr-o zonă selectă a orașului, într-un mediu care nu îi va fi prietenos. Luna se refugiază în pasiunea ei pentru patine cu rotile și descoperă astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datorită căruia va reuși să se simtă ca acasă în noul oraș. Cu hotărâre, entuziasm și noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role datorită căruia va cunoaște prieteni noi, va întâlni prima ei iubire și va descoperi cine este cu adevărat.

Soy Luna' are ca protagoniști o echipă de distribuție internațională în frunte cu actrița mexicană Karol Sevilla în rolul Lunei și acompaniată de actorul mexican Michael Ronda, actorii din Argentina Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Gastón Vietto, Chiara Parravicini și Malena Ratner, precum și actrița spaniolă Ana Jara, actorul chilian Jorge López și renumitul artist Ruggero Pasquarelli din Italia.

 

Trailerul poate fi văzut aici:

 

Soy Luna' are premiera pe 16 mai și va fi difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18.00, la Disney Channel.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare