; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taffy © Boomerang

Din 15 iulie, Boomerang are serial nou: „Taffy”! Ce noutăți mai anunță Cartoon Network și Boomerang în iulie

12 June 2019

La Cartoon Network, se întorc cu episoade noi: „Ben 10', „Craig și Dumbrava' și „Unikitty'. Iar la Boomerang, pe lângă „Taffy', continuă program special „Călătorie în jurul lumii cu Scooby-Doo' și vin episoade noi din „Angelo e cel mai tare'.

 

Cartoon Network

EPISOADE NOI – BEN 10

Premiera: luni, 15 iulie, de la 20:50.

Difuzare: de luni până vineri, de la 20:50.

Ben, verișoara Gwen și bunicul Max sunt gata de acțiuni pline de transformări extraterestre, inamici nemaivăzuți și multă energie. Ben folosește puterea Omnitrixului pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a ține piept răufăcătorilor, dar, uneori, puterile uimitoare ale extratereștrilor aduc și o mulțime de năzbâtii.

 

EPISOADE NOI – CRAIG ȘI DUMBRAVA

Premiera: luni, 8 iulie, de la 12:40.

Difuzare: de luni până vineri, de la 12:40.

Craig și prietenii lui cei mai buni, Kelsey și JP, pornesc în aventuri pe un tărâm sălbatic, la marginea orașului: Dumbrava – un adevărat paradis al celor mici, plin de fortărețe și curse cu obstacole.

 

EPISOADE NOI – UNIKITTY

Difuzare: de luni până vineri, de la 19:55.

Unikitty încearcă să își păstreze energia pozitivă indiferent ce se întâmplă. Ea este plină de energie și entuziasm, un optimism fără limite și este dispusă să facă orice pentru a se asigura că în regatul ei domnește fericirea. Cu toate acestea, furia ei este pe măsură, iar toate emoțiile ei sunt o sursă inepuizabilă de sclipici, steluțe și curcubee.

 

Boomerang

SERIAL NOU – TAFFY

 Vezi galeria foto >

Premiera: luni, 15 iulie, de la 09:45.

Difuzare: în fiecare zi, de la 09:45.

„Taffy' urmăreşte extravaganţa cu care se confruntă în permanenţă loialul câine de vânătoare, Bentley, atunci când stăpâna sa milionară, bătrâna doamnă Muchmore, acceptă un impostor care pretinde că stă cu ochii larg deschişi, o pufoasă pisică angora. La fiecare întâlnire, Bentley încearcă să îl demaşte pe Taffy, în timp ce inteligentul motan îi înscenează câinelui cu dibăcie toate năzbâtiile sale, făcându-l pe acesta vinovat de toate distrugerile. Fie că se află în drum dinspre luxoasa reşedinţă a doamnei Muchmore către o croazieră de cinci stele, fie că se află în vizită la preşedinte, atâta vreme cât cei doi rivali se întâlnesc, haosul este cel ce urmează!

 

PROGRAM SPECIAL – CĂLĂTORIE ÎN JURUL LUMII CU SCOOBY-DOO

Difuzare: în fiecare zi, de la 10:15.

Când Scooby-Doo și gașca sunt prin preajmă, o mulțime de mistere așteaptă să fie dezlegate. Vârcolagii, vrăjitoarele și fantomele îi împiedică pe tineri să se bucure de o vară liniștită, dar, chiar dacă este cu gândul la gustări, Scooby-Doo reușește de fiecare dată să îi demaște pe răufăcători. 

 

EPISOADE NOI – ANGELO E CEL MAI TARE

Difuzare: în fiecare zi, de la 17:40.

Angelo este un puști de unsprezece ani care pare să facă boacăne la tot pasul, dar care are o inimă mare. Năzdrăvanul acesta pune tot timpul ceva la cale pentru a-i păcăli pe părinții săi, cu ajutorul tovarășilor săi de gașcă: prietenul lui cel mai bun, Sherwood, cu super creierul său, vecina lui Angelo, Lola, cu un telefon mobil nemaipomenit de util, și desigur, Peter, fratele lui de cinci ani care scapă basma curată din orice împrejurare!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare