; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TERROR_200_EA_0124_0062_RT

Din 15 august, la AMC, se va difuza sezonul al doilea din serialul antologic „The Terror: Infamia”

07 August 2019

Din 15 august, la AMC, se va lansa sezonul al doilea din serialul antologic 'The Terror: Infamia'. Acțiunea celui de-al doilea sezon al serialului antologic horror, 'The Terror: Infamia', se desfășoară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și se concentrează pe o serie de decese bizare care bântuie o comunitate japonezo-americană.

Serialul prezintă și călătoria unui tânăr pentru a înțelege și combate entitatea malefică responsabilă de aceste crime. Acest nou sezon spune povestea lui Chester Nakayama, prietenilor și familiei sale din Insula Terminal, California, în timp ce se confruntă cu persecuții din partea guvernului american și luptă cu spiritul care le amenință viitorul. „The Terror: Infamia' spune o poveste, adesea trecută cu vederea, a încarcerării japonezilor americani și se întreabă ce înseamnă cu adevărat să fii american.

Din 1942 până în 1945, peste 145.000 de japonezi americani și canadieni japonezi au fost scoși cu forța din casele lor și băgați în lagăre de către guvernele lor, pur și simplu din cauza locului în care aceștia sau strămoșii lor, s-au născut. Povestea lor este una de perseverență în fața nedreptății.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare