; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maggie si Bianca  sezon 2.png 2

Din 14 octombrie, Megamax aduce două seriale noi

10 October 2017

Ziua de 14 octombrie, aduce la Megamax două premiere ale unor seriale pentru adolescenţi. Sunt seriale în care tinerii  vor regăsi  multe dintre situațiile petrecute în viața reală. Astfel aventura, muzica, dansul, umorul însoțite de experiențele noi și visurile acestor tineri vor fi noutatea postului în această lună.

 

Maggie şi Bianca în lumea modei

SEZON NOU

Premiera: 14 octombrie, la ora 20:30

 

Maggie, o fată din America, obține o bursă la Academia de Modă din Milano, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume. Bianca este fiica unui om de afaceri italian foarte puternic și foarte activ în industria modei. Cele două fete se întâlnesc la Academia de Modă și nu se înțeleg la început deoarece provin din lumi total diferite și au personalități opuse. Însă, după conflicte repetate, ajung să se cunoască mai bine și să se înțeleagă una pe alta. Împreună, creează o formație și învață să-și exprime talentele muzicale.

Şcoală de dans

SERIAL NOU- EPISOADE DUBLE

Premiera: 14 octombrie, la ora 20:55

Reluare ziua următoare la ora 9:00

 

Tara Webster are 15 ani și a crescut la o fermă izolată din Australia, visând de când era mică să devină dansatoare Când ajunge la Academia Națională de Dans, cea mai bună școală din țară, este sigură că va începe o viață extraordinară. Însă Tara nu își dă seama că este mult în urmă cu antrenamentul și că, pentru a supraviețui la Academie, doar dansul nu este suficient…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare