; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Regele cofetarilor isi ia vacanta (2)

Din 13 iulie, la TLC: “Regele cofetarilor își ia vacanță”

12 July 2016

Buddy Valastro face o călătorie memorabilă vara asta pentru a încerca aromele și priveliștile sudului alături de soția sa Lisa și cei patru copii ai lor, în seria de opt episoade Regele cofetarilor își ia vacanță', care începe în premieră pe TLC, miercuri, 13 iulie, de la ora 21.00.

Regele cofetarilor isi ia vacanta (2)

Aventura începe acasă, în New Jersey, unde Buddy și Lisa stabilesc pentru excursia lor niște reguli care ar menține orice familie pe drumul cel bun. Apoi clanul își face bagajele și pleacă spre sud, către primele sale destinații: Myrtle Beach și Charleston, în Carolina de Sud. De la hrănit aligatori și savurat mâncăruri picante în New Orleans, Louisiana, până la vizite prin locuri bântuite din Savannah, Georgia, sau turul unor locuri tipic americane, ca Graceland și Dollywood, seria este o experiență extraordinară, în cel mai pur stil Valastro!

Regele cofetarilor isi ia vacanta (3)

În primul episod, familia Valastro își pune bagajele în rulotă și pleacă din New Jersey ca să petreacă împreună ceva timp de care aveau cu toții mare nevoie! În drumul lor spre sud, se opresc în Delaware ca să deguste câteva dintre cele mai bune preparate cu fructe de mare de pe Coasta de Est. Ajunși în Carolina de Sud, pregătesc caramele cu apă sărată, după o rețetă tradițională, în Myrtle Beach, apoi pornesc spre vest, spre Charleston, ca să se delecteze cu creveți cremoși, păsat și cremă de lapte cu ouă, pusă la rece. Imediat după premieră, un episod bonus îi găsește pe membrii clanului Valastro în fermecătorul Savannah, în Georgia, unde se înfruptă din preparate de crab și pui fript în stil Tybee Island. După ce încearcă să prindă o fantomă în vechiul cartier bântuit din Savannah, excursioniștii gustă niște somn și plătică la tigaie, încheind la desert cu niște bunătăți din ciocolată preparate manual. Următoarele episoade prezintă popasurile lor în Big Easy, Louisiana Bayou și Munții Great Smoky din Tennessee.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare