; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mélanie Laurent   oxygen

Din 12 mai, Netflix ne invită să vedem „Oxygen”, un thriller SF cu Mélanie Laurent în rolul principal

10 May 2021

Mélanie Laurent (38 de ani), binecunoscută pentru rolurile din „Concertul', regizat de Radu Mihăileanu, dar și din peliculele „6 din umbră' și, mai ales, din celebrul „Ticăloși fără glorie', al lui Quentin Tarantino, joacă aici o tânără care se trezește într-o capsulă criogenică din care e greu de crezut că se poate salva. 

 

Thrillerul SF „Oxygen' (2021) este regizat de Alexandre Aja („Dealuri însângerate', „Cea de-a 9-a viață a lui Louis Drax'), regizor specializat în povești fantastice cu suspans și elemente horror. Noul său film spune povestea unei femei, Elizabeth Hansen (Mélanie Laurent), care se trezește într-o capsulă criogenică fără să-și amintească cine este sau în ce mod a ajuns acolo. Pe măsură ce îi rămâne cu tot mai puțin oxigen, ea trebuie să-și recupereze memoria și să găsească o cale de a scăpa din acest coșmar. 

 

Secvențele din claustranta capsulă în care este închisă Elizabeth, aparent fără scăpare, alternează cu flashback-urile care o înfățișează în viața obișnuită, alături de persoanele dragi, petrecute până la momentul în care ea s-a supus unui experiment criogenic special. Alături de Mélanie Laurent, în film mai joacă Mathieu Amalric, Malik Zidi, Marc Saez și Laura Boujenah.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare