; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

305_323_Stills

Din 12 mai, Disney Junior difuzează un nou sezon al serialului animat „Eroii în pijama”

10 May 2018

Sezonul al doilea al serialului animat „Eroii în pijama' debutează la Disney Junior pe 12 mai, la ora 9.00, urmând ca noi episoade să poată fi vizionate în fiecare sâmbătă, la aceeași oră. Serialul destinat preșcolarilor și familiilor lor urmărește aventurile a trei mici prieteni care se transformă în alter ego-urile lor de supereroi.

În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școală ca toți ceilalți. Însă când ceva rău se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț al dreptății, se pregătesc pentru misiunile lor – însă trebuie să aștepte căderea serii când întregul oraș adoarme pentru a nu fi văzuți. Ei își pun pijamalele și își activează amuletele de animale și se transformă în alter ego-urile lor de supereroi, Pisoi, Bufniță și Șopi și devin Eroii în pijama. Pisoi este foarte rapid și agil, Șopi este extrem de puternic și se poate cățăra pe ziduri și Bufnița poate zbura și vedea la distanțe foarte mari. Împreună, cei trei pot face față oricărei situații, se îmbarcă în aventuri pline de acțiuni, rezolvă mistere, se luptă cu răufăcători și, în același timp, învață lecții valoroase precum să aibă încredere în sine și că oricine poate fi supererou. Eroii în pijama pornesc în noapte să salveze ziua.

Noul sezon va menține în prim plan aceleași teme și ritm dinamic care a atras atât de mulți fani în rândul preșcolarilor. În plus, micuții telespectatori îi vor cunoaște mai bine pe cei trei eroi și vor rezona cu poveștile lor pline de umor și emoții. Echipați acum cu noi puteri, costume și vehicule îmbunătățite, Eroii în pijama au parte de experiențe și provocări inedite.

Serialul „Eroii în pijama' aduce în prim plan teme precum prietenie, lucru în echipă, aventuri, mistere, umor și definirea unicității fiecăruia dintre noi. Serialul stimulează jocul imaginativ și este bazat pe captivanta și remarcabila serie de cărți ilustrate „Les Pyjamasques' creată de autorul francez Romuald Racioppo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare