; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comentatori TVR, Brazilia_4672

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2014 se vede la TVR

12 June 2014

Din 12 iunie până în 13 iulie, spectacolul fotbalistic al anului poate fi urmărit la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi pe TVR+.

Comentatori TVR, Brazilia_4672

Un total de 64 de partide de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia.

Şase jurnalişti vor comenta de la faţa locului meciurile Cupei Mondiale: Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulică, Dragoş Bocanaciu, Florin Mihoc şi comentatorul Radio România Cătălin Cîrnu, care se alătură echipei TVR de comentatori. Narcis Şelaru şi Sorin Hobana vor asigura comentariul unor partide de la Bucureşti, iar Tudor Furdui şi Cristi Mîndru vor fi gazdele studiourilor Mondial 2014, care vor preceda partidele de fotbal.

„Din cele 12 oraşe în care se desfăşoară Cupa Mondială în acest an, noi vom acoperi 8 oraşe: Brasilia, Rio de Janeiro, Salvador, Recife, Fortaleza, Natal, Sao Paulo şi Belo Horizonte. Este prima dată când şase comentatori vor avea de acoperit un continent. Ne bazăm pe sprijinul colegilor de la Bucureşti – producătorii, redactorii, comentatorii şi prezentatorii redacţiei sport a TVR', a declarat Emil Hossu Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive de la TVR.

Jurnaliştii Ovidiu Ioaniţoaia şi Dumitru Graur, antrenorii Aurel Ţicleanu şi Mihai Stoichiţă, dar şi internaţionalul Gabi Popescu (participant la CM din 98) vor fi specialiştii invitaţi la studiourile Mondial 2014 pentru a comenta partidele, şansele de calificare ale echipelor în fiecare fază a campionatului, evoluţii etc.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 are loc pe 12 iunie şi va fi transmisă de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro în direct de la ora 21.00. De la ora 23.00, prima partidă a Cupei Mondiale – Brazilia-Croaţia – va fi comentată pentru TVR, în direct de la Sao Paulo, de Dragoş Bocanaciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare