Homepage  / Știri

Din 11 august, joia este ziua emisiunilor auto la History

Din 11 august, joia este ziua emisiunilor auto la History

de Redactia Tvmania

Din 11 august, History va difuza două emisiuni despre automobile în fiecare joi, de la ora 21.00: putem vedea mașinile pe care pariază Danny Koker (zis și „Contele”), în „Colecţia de la Count’s Kustoms: momente memorabile”, iar de la 21.30, în emisiunea „Vânătorii de mașini”, urmărim poveștile unor fani împătimiți ai automobilelor, care își caută mașina visurilor. 

Counting Cars; Best Of

„Colecţia de la Count’s Kustoms: momente memorabile” ni-l prezintă pe Danny Koker, legenda din Las Vegas, cunoscut pentru numeroasele sale apariții din „Așii amanetului” (Pawn Stars), care cumpără, restaurează şi tunează maşini şi motociclete clasice şi apoi le vinde. Când vede un vehicul pe care îl vrea – fie la o licitaţie de maşini, fie în parcarea unui restaurant de pe marginea drumului – va face tot ce poate pentru a-l cumpăra. Cu ajutorul talentatei sale echipe, Danny trebuie apoi să restaureze, să modifice şi să vândă repede aceste giuvaieruri ale şoselelor pentru a rămâne pe profit. Fie că vorbim de automobile Thunderbird, clasicele Corvette sau motociclete cu ataş, Danny şi echipa de la Count’s Kustoms nu se dau înapoi de la nimic pentru a găsi şi transforma cele mai interesante vehicule. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms: momente memorabile” debordează de poveşti grozave despre vehicule de colecţie, transformări uluitoare şi negocieri interesante.

„Vânătorii de maşini” urmăreşte iubitori de automobile care îşi caută sau vor să-şi adapteze  maşina visurilor. În fiecare episod, cumpărătorul, ajutat de un prieten sau de un membru al familiei, trebuie să aleagă între trei maşini uimitoare – şi cu aceea va pleca spre asfinţit la finalul episodului. Pe parcursul căutării, vor vizita ateliere de restaurări şi vânzători de maşini uzate, unde vor găsi câteva dintre cele mai deosebite colecţii de automobile. În încercarea de a o face cât mai atractivă, vânzătorii ne vor descrie caracteristicile şi istoricul fiecărei maşini. Apoi, în timp ce cumpărătorul scoate fiecare maşină la un test, ne vom bucura şi noi de emoţia cumpărării unei maşini de vis.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton