; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aaa

Din 1 martie 2019, în fiecare vineri, Film Now va difuza serialul „Whiskey Cavalier” (2019)

27 February 2019

Serialul de acțiune „Whiskey Cavalier', lansat astăzi în Statele Unite, va fi difuzat de Film Now în exclusivitate în România. În fiecare vineri de la ora 20.00, pasionații genului action-comedy se vor întâlni cu agenții FBI Scott Foley („The Unit', „Felicity') și Lauren Cohan („The Walking dead'), un cuplu care te duce cu gândul la domnul și doamna Smith. Primul episod al serialului va fi difuzat de Film Now în data de 1 martie 2019.

WHISKEY CAVALIER – ABC’s “Whiskey Cavalier ” stars Lauren Cohan as Frankie Trowbridge, and Scott Foley as Will Chase. (ABC/Craig Sjodin)

„Whiskey Cavalier' este cel de-al cincilea serial HFUS adus de Film Now în România în ultimele luni. Începând din toamna anului trecut, abonații Film Now s-au bucurat de sosirea ultimului sezon Lethal Weapon' (Armă mortală'), de cel mai nou marca Robert Zemeckis, Manifest (Destinația'), de Experimentul' lui Ridley Scott și de comedia God friended me'.

Serialul este o combinație savuroasă de acțiune, love-story și umor. Agenții FBI Will Chase (Scott Foley), nume de cod Whiskey Cavalier și Frankie Trowbridge (Lauren Cohen) alias Fiery Tribune sunt desemnați să conducă o echipă internațională de superspioni. Li se alătură cea mai bună prietenă a lui Will, Susan (Ana Ortiz), confidentul lui Frankie, Jai Datta (Vir Das), și Edgar Standish (Tyler James Williams), un analist dubios care coagulează echipa în jurul lui atunci când este răpit. Cei patru trebuie să găsească resorturile necesare să lucreze împreună pentru a salva lumea, și, ocazional, unul pe celălalt, în timp ce cutreieră căile încurcate ale prieteniei, romantismului și birocrației.

Episodul pilot, difuzat în SUA în avanpremieră la începutul săptămânii, a atras deja o suită de reacții pozitive. Criticul de televiziune Robert Lloyd mărturisește că a fost încântat de prima întâlnire cu Whiskey Cavalier', favoritul său între alte seriale de gen lansate în această perioadă.

„Whiskey Cavalier' va rula pe Film Now în fiecare vineri la ora 20.00 și va fi reluat duminica la 19.15.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului:

Foto: Craig Sjodin – © 2018 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare