; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica netului

Ioana Petric şi Adrian Dincă dau startul emisiunii “Cronica netului”, la Prima TV

07 July 2014

Pe 7 iulie, începe “Cronica netului”, copilul nou-născut al “Cronicii Cârcotaşilor”, o bebe-mini-cronicuţă a celor mai semnificative, haioase, plăcute şi, uneori, neplăcute evenimente din lumea virtuală. Emisiunea va fi difuzată în fiecare marţi de la ora 21:00.

În fiecare luni, Ioana Petric şi Adrian Dincă vă vor prezenta şi vor comenta, în 30 minute, cele mai reprezentative, haioase şi urmărite momente şi evenimente din lumea virtuală.

 


Adrian Dinca si Ioana Petric

De la Youtube şi Facebook, la bloguri şi reviste online, bebe Ioana şi Adi vor întoarce internetul pe toate feţele şi vor extrage esenţialul, pe care îl vor transpune la TV. În fiecare săptămână, ei vor alege o TEMĂ pe care o vor dezbate.

Fiecare material va fi comentat în stilul sincer, taios şi acid, caracteristic unui adevărat pui de cârcotaş, fără prea multe menajamente. Pentru cârcotaşii care nu au plecat în vacanţă, şi îi vor ajuta cu gafe de pe internet, Ioana şi Adi pun la bătaie şi câte un premiu săptămânal.

„Este un proiect pe care l-am aşteptat de mult, şi în care am crezut din prima clipă. Mi-am dorit mereu să fac ceva care să-mi permită să fiu aşa cum sunt zi de zi, în spatele camerelor: naturală, degajată, amuzantă, ironică şi autoironică… cum altfel, când am fost crescută în spiritul cârcotaş? Sper din suflet să ne primiţi cu televizoarele deschise, în fiecare marţi. Venim cu gânduri şi glume bune şi nişte topuri cu chifteluţe de pe net, pe măsură', spune Ioana.

În săptămânile care urmează vom răscoli netul atât pe reţelele de socializare, cât şi pe site-urile de upload şi vă vom prezenta, într-un mod haios şi sub forma de TOP, aproape toţi nebunii care au sărit gardul în grădina virtuală', spune Adrian.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare