; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hercules The Legendary Journeys

Din 1 februarie, TNT are în program trei seriale clasice. Printre ele, „Hercule”, cu Kevin Sorbo

25 January 2021

De luni, 1 februarie, în jurul prânzului, cu difuzare de luni până vineri, TNT va difuza: „Magnum, P.I.', „Hercule' și „Echipa de șoc', producții despre care postul crede că „toată lumea, indiferent de vârstă, ar trebui să le urmărească'.

Magnum, P.I.' (1980-1988)

Este un serial american de televiziune, cu Tom Selleck în rolul lui Thomas Magnum, un investigator privat care locuiește în Hawaii. A rezistat pe micile ecrane vreme de 8 sezoane (și 158 de episoade) și a câștigat două globuri de Aur.

Trailer:

Hercule' (1995-1999)

Hercules: The Legendary Journeys', cu Kevin Sorbo în rolul titular, se inspiră vag din legendele eroice din mitologia greacă. A avut șase sezoane și 111 episoade. 

Serialul lansat în anul 1995 a fost filmat în Statele Unite ale Americii, dar și în Noua Zeelendă. Succesul avut de „Hercule' a dus la realizarea unui alt serial care s-a bucurat de audiențe grozave, „Xena, prințesa războinică' („Xena: Warrior Princess'), cu  Lucy Lawless în rolul principal.

Echipa de șoc' (1983-1987)

Cele 97 de episoade ale serialului „The A-Team' urmăresc aventurile unor foști membri ai unei unități de forțe speciale a armatei americane. În rolurile principale sunt: George Peppard, Mr. T, Dwight Schultz. 

Pe micile ecrane de la noi, serialul a putut fi urmărit atât la Tele 7 ABC, cât și la Pro Cinema, acesta din urmă alegând să schimbe titlul în „Echipa de elită'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare