; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dilly Chilli

Dilly Chilly, fostă concurentă „Masterchef”, este însărcinată! Modul neașteptat în care a făcut anunțul

15 June 2021

Dilly Chilly, fostă concurentă a show-ului culinar „Masterchef' a anunțat că va deveni mămică pentru prima oară într-un mod neașteptat! 

Fost concurentă MasterChef, Dilly Chilly, a anunțat în direct la TV că este gravidă:

Sunt onorată că sufletul m-a ales ca și gazdă'. Cu aceeași energie debordantă pe care o emană dintotdeauna, și cu o siluetă de invidiat, Dilly a anunțat că este însărcinată în luna a șaptea și că a avut o singură dată pofte. 

„Este copilul lui Dumnezeu, copilul Universului. Îmi doream să fiu mamă, dar nu am planificat când', a declarat Alexandra Popescu (Dilly Chilly) când Măruță a vrut să afle de la ea cine este tatăl copilului și cum a luat decizia de a aduce pe lume un copil. 'Am fost în grădină și m-a mușcat o albină', a spus ea răzând, dorind să păstreze încă misterul identității tatălui. 

 Vezi galeria foto >

Pasionată de călătorii, Dilly a povestit una dintre cele mai frumoase amintiri ale ei:

L-am conceput în Wolf Canyon în Munții Albaștri, așa că va fi un pui de lup' și a continuat glumind: 'Nici nu mai poți să călătorești. Pleci unu, te întorci doi'.  Proaspăt întoarsă din Mexic, ea a spus că bebelușul i-a cerut această vizită: 'M-am încărcat cu energia mayasă'. Cât despre momentul nașterii, a recunoscut că vrea să rămână în țară: 'Vreau să nasc în România, aproape de familia Popescu'

 

În încheiere, Dilly a admis că nu a uitat de perioada petrecută în competiția culinară MasterChef:

Emisiunea a fost un proiect frumos care mi-a deschis drumul spre comunitatea frumoasă care mă urmărește'. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare