Homepage  / Vedete străine

Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman, s-a căsătorit. Cine este cel care a cucerit-o

Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman, s-a căsătorit. Cine este cel care a cucerit-o
13

de Cristina Țapu,

Este oficial: Diletta Leotta a devenit soția lui Loris Karius. Cuplul și-a spus da sâmbătă, 22 iunie, în fața a 150 de invitați, într-o vilă de vis din Insulele Eoliene.

Diletta Leotta s-a căsătorit cu forbalistul german Loris Karius

Cuplul își anunțase oficial nunta la sfârșitul lunii ianuarie, împărtășind pe Instagram o fotografie a mâinii Dilettei cu inelul de logodnă și legenda „Am spus da”. Apoi, ca invitată la emisiunea lui Antonella Clerici È sempre Mezzogiorno, ea a anunțat: „Mă mărit în iunie”.

Născută la Catania pe 16 august 1991, Giulia Diletta Leotta este fiica lui Rori, avocat, și a Ofeliei. Nu este singură la părinți, ci are un frate mai mare, Mirko, care este chirurg plastician. Mama ei, Ofelia Castorina are origini siciliene și locuiește în Catania împreună cu familia sa, dar nu ratează nicio ocazie de a-și vizita fiica în casa ei din Milano.

kaius-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Frumusețea circulă în familie: mama Ofelia, la fel ca Diletta Leotta, este blondă și foarte elegantă și a intrigat adesea urmăritorii din toată Italia, atrăgând multe complimente din partea publicului (și pentru că este foarte activă pe Instagram).

Ea a avut relații cu boxerul Daniele Scardina (din 2019 până în 2020), apoi cu celebrul actor Can Yaman până în 2021. În vara anului 2022, ea a avut o relație cu modelul Giacomo Cavalli: aceasta a fost ultima relație oficială a prezentatoarei înainte de a-și întâlni actualul soț, fotbalistul german Loris Karius.

Can YamanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Dar cum s-a întâlnit cuplul? Povestea lor de dragoste a început cu un coup de foudre în unul dintre cele mai romantice orașe din lume: Paris. Diletta Leotta a povestit în cadrul unei emisiuni: „Când l-am văzut intrând într-un restaurant, m-am întors spre prietenele mele și le-am spus: Fetelor, acesta este bărbatul vieții mele. L-am salutat și el s-a apropiat și așa ne-am cunoscut”.

Mulți se întreabă cum are loc comunicarea lor, având în vedere că cuplul vorbește două limbi diferite. Cu toate acestea, cuplul interacționează în principal în limba engleză, iar Diletta pare să se descurce destul de bine, judecând după ceea ce se poate vedea într-un episod al podcastului său „Mamma dilettante”. Formatul, distribuit de Spotify, este dedicat maternității și paternității, iar vocea narativă a Dilettei Leotta aprofundează, alături de numeroși invitați, toate detaliile legate de universul minunat care leagă părinții și copiii.

Loris a devenit mamă pe 16 august 2023

Loris Karius nu numai că a devenit bărbatul vieții ei, dar și tatăl fiicei sale Aria. Prezentatoarea a fost cea care a dezvăluit când și cu ce emoții a aflat că așteaptă primul ei copil: „Era Ajunul Crăciunului și eram acasă, în Catania. M-am gândit, haide, fac un test”, povestește Diletta Leotta în emisiunea Verissimo. „L-am sunat video pe Loris, am fost cu el în direct, și când m-am uitat la rezultat, i-am spus: „Sunt însărcinată”. El a fost încântat, eu am rămas fără cuvinte o zi întreagă. Nu am vorbit toată noaptea de Crăciun!”, a povestit prezentatoarea.

Diletta Leotta a devenit mamă pe 16 august 2023. Fericitul eveniment a fost anunțat pe social media cu o postare a jurnalistei și a partenerului ei Loris Karius. Iar noii părinți au decis să prezinte imediat noul membru al familiei urmăritorilor lor, dezvăluind și numele: Aria.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton