; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

22196424_893876544098159_5649832873370353095_n

„Digimatinalii” Anca Dumitrescu și Cătălin Petre ne așteaptă la Digi 24 chiar pe 1 ianuarie 2019

22 December 2018

Anca Dumitrescu și Cătălin Petre ne spun „Bună dimineața', de luni până vineri, de la 07.00, la „Digimatinalul' de la Digi 24. Nu vor lipsi nici pe 1 ianuarie 2019!

– Ce planuri aveți pentru Crăciun și Revelion?

Anca Dumitrescu: Sărbătorile le petrec de câțiva ani în familie. Lucrez în ambele săptămâni pentru că prefer să plec în concediu în luna ianuarie. Așa că vă invit să petrecem diminețile împreună la Digimatinal.

Cătălin Petre: Pentru mine, Crăciunul înseamnă familie, liniște, somn mult și munte. Asta voi încerca să fac și anul acesta. De Revelion, muncesc, așa cum am făcut în ultimii trei ani. Vă salut cu drag la prima oră, în prima zi a anului.

– Aveți tradiții personale în Ajun / de Crăciun, de Anul Nou?

Anca Dumitrescu: De Crăciun, deschid întotdeauna cadourile în dimineața zilei de 25, nu în Ajun. De Revelion, nu uit să îmi pun o dorință la miezul nopții.

Cătălin Petre: În fiecare an, colind. Playlist-ul de Crăciun este pregătit cu ceva timp înainte de a începe sezonul. Nu împodobesc bradul, însă mă bucur de fiecare dată când văd la alții cât de frumos poate fi. De Crăciun, mă îngraș cu bună știintă (mănânc multe sarmale), apoi, din ianuarie, mănânc salate și fac mai mult sport :)). Vreau să încap în măsura M. O să râdeți, dar mă uit la multe filme cu Moșul darnic. Mă uit și în plină vară, dar asta e altă poveste :)). În fiecare an, de Crăciun, am toată familia lângă mine, inclusiv pe bunica mea, care a împlinit anul acesta 94 de ani. Iar una din rugămintile adresate lui Dumnezeu este să-mi petrec Sărbătorile și anul următor cu ea. Nu prea mai sunt petrecăreț, așa că, de Revelion, nu prea calc în cluburi sau restaurante. Calc pragul studioului „Digimatinal', că vreau, că nu vreau.

– Care este amintirea cea mai dragă legată de Sărbători?

Anca Dumitrescu: Nu există un superlativ al Sărbătorilor de iarnă, toate sunt speciale în felul lor. Îmi place să primesc și să ofer cadouri, îmi place să împodobesc bradul, îmi plac mâncarurile de sărbători, iubesc să privesc artificiile.

Cătălin Petre: În copilărie, aveam aceeași gașcă alături de care colindam. Mergeam din bloc în bloc, din ușă-n ușă. Nu pot să uit cozonacii mamei. Cei mai buni din lume. Și, obligatoriu, mirosul de portocale.

– Dăruiți ceva anume de Sărbători celor apropiați?

Anca Dumitrescu: Da, de mică am acest obicei. Îmi place să ofer cadouri apropiaților, uneori utile, alteori simbolice. Greșesc doar cu faptul că, de fiecare dată, las cumpărăturile pe ultima sută de metri, însă nimeni nu rămâne fără dar de la Moșu. De trei ani, Matei, băiețelul meu, este singurul pentru care mă pregătesc din timp.

Cătălin Petre: Amintirile recente sunt legate de Secret Santa. Fac asta alături de colegii mei matinali, dar și de cei mai buni prieteni. Îmi place să primesc cadouri, dar și să ofer. Mai mult să ofer :). În familie, sunt alte reguli. Pot să spun ce-mi doresc. Dorințele îmi sunt îndeplinite cu sfințenie.

– Ce vă doriți de la noul an?

Anca Dumitrescu: Sănătate. Mai mult de 24 de ore într-o zi. Și multe momente frumoase alături de Matei.

Cătălin Petre: O să sune a clișeu, dar îmi doresc sănătate, multă liniște, mai multe călătorii, oamenii iubiți sănătoși și un Yorkshire simpatic.

– Ce le doriți românilor de Sărbători?

Anca Dumitrescu: Tuturor le doresc să fie sănătoși, să fie mai buni și să aibă putere să ducă la bun sfârșit ce își propun în noaptea dintre ani!

Cătălin Petre: Le doresc să fie mai optimiști pentru anul ce vine, să gândească pozitiv, să-și spună mai des „te iubesc' sau „iarta-mă', să fie sănătoși și să-și îndeplinească toate dorințele.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare