; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EL Clasico

Digi4K transmite primul El Clasico – Real Madrid vs. FC Barcelona – la calitate ultra HD

01 March 2019

Digi4K, primul post TV românesc Ultra HD, aduce super-derby-ul El Clasico – Real Madrid vs. FC Barcelona, în premieră în România la calitate 4K, sâmbătă, 2 martie 2019, la ora 21:45.

Confruntarea din acest weekend, care dă galacticilor șansa revanșei pentru înfrângerea din Cupa Regelui, poate fi urmărită de abonații Digi | RCS & RDS și pe Digi Sport 1, de la aceeași oră, 21:45.

Cele două posturi de televiziune oferă iubitorilor sportului cu balonul rotund acces direct la cele mai urmărite campionate europene de fotbal, UEFA Champions League, Europa League, La Liga și Bundesliga. Extraopţiunea Digi4K poate fi activată de clienţii de televiziune prin cablu digital din reţeaua Digi | RCS & RDS la tariful de 5 lei pe lună.

Cele mai importante meciuri de fotbal transmise în perioada următoare atât de Digi Sport, cât și pe Digi4K sunt programate astfel:

  • Marți, 5 martie – Borussia Dortmund vs. Tottenham,  ora 22:00
  • Miercuri, 6 martie –  PSG – Manchester United, ora 22:00
  • Joi, 7 martie – Chelsea – Dinamo Kiev, ora 22:00
  • Sâmbătă, 9 martie, Barcelona – Rayo Vallecano, ora 19:30
  • Duminica, 10 martie, Valladolid – Real Madrid, ora 21:45

Pe lângă marile campionate europene, posturile Digi Sport aduc telespectatorilor din România cele mai importante competiții de fotbal autohtone, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, dar și cele mai urmărite competiții de tenis, handbal, baschet, volei și Formula 1.  Cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și competițiile de formula 1 se văd la Digi Sport. Totodată, fanii tenisului se bucură în exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA, precum și de meciurile din ATP 1000 și 500, Fed Cup și Cupa Davis.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare