; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IOHANNIS_CAMPANIE

Digi24 va difuza „2 pentru România”, un documentar despre Ponta și Iohannis

12 November 2014

Digi24 va difuza astăzi, 12 noiembrie, de la 22.00, un documentar despre cei doi candidați la prezidențiale. Producția „2 pentru România', care poartă semnătura regizorului Florin Iepan, face portretul celor doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni.

[Not a valid template]

Florin Iepan: „Pentru mine, şi probabil pentru milioane de români, atât Victor Ponta cât şi Klaus Iohannis sunt nişte necunoscuţi, dincolo de faţa lor politică. Caracterul, dorinţele, ambiţiile lor s-au reliefat cu mult înainte de a deveni persoane publice. Noi asta am vrut sa le arătam telespectatorilor, omul din spatele politicianului'

Producția ce va fi difuzată la Digi24 cuprinde 2 părţi, una dedicată lui Victor Ponta şi cealaltă lui Klaus Iohannis, fiecare de câte 50 de minute.

„Am avut ideea de a propune aceste biografii pentru că nu există astfel de produs pe piaţa media din România. Ne dorim să vedem, şi să le arătăm celor de acasă, când au decis cei doi să iasă din mulţime, ce i-a scos din anonimat şi i-a adus în postura de a se bate pentru fotoliul de la Cotroceni', spune Florin Iepan, renumit pentru mult premiatul documentar „Decreţeii'.

„2 pentru România' marchează o serie de premiere de televiziune: Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, povesteşte într-un interviu amplu despre copilăria şi aspiraţiile fiului ei, iar o echipă Digi24 a avut acces în autobuzul de campanie şi l-a însoţit, non-stop, pe Klaus Iohannis.

Inspirat de documentarele din campaniile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, „2 pentru România' va fi difuzat, în premieră, miercuri, 12 noiembrie, de la 22.00 şi în reluare joi, 13 noiembrie, de la ora 22.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare