; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Digi24 difuzează „ROMÂNIA la proTEST”, un reportaj despre evenimentele ultimelor săptămâni. Credit foto: Dan Mihai Balanescu

Digi24 difuzează „ROMÂNIA la proTEST”, un reportaj despre evenimentele ultimelor săptămâni

16 February 2017

Digi24 difuzează astăzi, de la ora 20.00 și în reluare de la 00:00, documentarul “ROMÂNIA la proTEST”. Reportajul-document este o radiografie a evenimentelor din ultimele două săptămâni, evenimente care au făcut ca România să ţină prima pagină a întregii prese internaţionale. 

Credit foto: Dan Mihai Balanescu

Oana Despa, producător Digi24: “Am vrut să arătăm ceva din ceea ce nu s-a văzut la televizor în aceste zile. Nu aveam cum să surprindem tot. Lucrul la acest material ne-a demonstrat că, indiferent de locul în care protestează, toţi românii au aceleaşi idealuri. Doar modul în care şi le exprimă este diferit. Naţiunea a ajuns la maturitatea de a se proteja singură”.  

Povestea materialului gravitează în jurul protestelor de stradă care au cuprins întreaga ţară şi se completează cu aspecte esenţiale din evenimentele politice ale perioadei.  De la Bucureşti, la Timişoara, de la Cluj la Alexandria, sute de mii de români au ieşit zilele acestea în stradă după ce Guvernul Grindeanu, prin vocea fostului ministru al Justiţiei Florin Iordache, a anunţat adoptarea Ordonanţei de Urgenţă numărul 13, care ar fi dus la scăparea de dosare penale a unora dintre liderii politici importanţi ai momentului. 

Începând cu ora 21:00, reportajul va fi transmis cu subtitrare în limba engleză și pe contul de Facebook al postului de televiziune Digi24.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Oana Zamfir (Digi24) va fi gazda românească a Premiilor Oscar

Digi24 lansează campania „România cu încetinitorul. Gunoaiele – un pericol apărat de lege'

Un an. Un minut şi o secundă', un documentar despre Colectiv, la Digi24

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare